• Emisiuni
  • Vocea României
  • Irina Rimes, antrenor Vocea Romaniei: „O sa fac tot posibilul ca in echipa mea sa fie castigatorul”

Irina Rimes, antrenor Vocea Romaniei: „O sa fac tot posibilul ca in echipa mea sa fie castigatorul”

Irina Rimes, antrenor Vocea Romaniei: „O sa fac tot posibilul ca in echipa mea sa fie castigatorul”

Este noul antrenor Vocea Romaniei, dar pare ca e in echipa inca de la inceput. Irina Rimes si-a trasat obiectivele la Vocea, iar concurentii au doar de castigat daca i se alatura.

Irina Rimes e pregatita pentru confruntarea vocilor de la Vocea Romaniei, iar atuurile sale de netagaduit sunt experienta si devotamentul pentru muzica de calitate. Solista le-a transmis un mesaj de incredere viitorilor concurenti, la Vocea Romaniei LIVE, pe care ii asteapta in echipa ei sa castige duelul vocilor de la PRO TV. Iata care e energia pe care o transmite Irina celor care inca nu si-au facut curajul de a se inscrie in show-ul unde doar vocea conteaza!

De ce ar trebui sa aleaga concurentii Team Irina?

„Ooo. Sunt mai multe motive, iar in primul rand pentru ca sunt noua, sunt fresh si vin cu un foarte mare entuziasm. De obicei, entuziasmul se duce cand te pierzi in rutina din concerte, in filmari. Sunt foarte obositoare filmarile, credeti-ma, si am simtit asta pe pielea mea. La mine nu s-a pierdut entuziasmul, la mine se trezeste fix acum, vreau sa fac o groaza de lucruri. Vreau neaparat sa valorificam mesajul care ar trebui sa ajunga la sufletul oamenilor, cei care vor privi Vocea de acasa. Sa le schimbam perceptia despre muzica, despre viata, despre valorile adevarate, valori pe care le cunoastem, dar uneori uitam de ele. Vreau sa aduc in echipa mea oameni care isi doresc sa faca asta, nu neaparat sa stie, invatam noi, ca si eu am invatat, toata lumea invata”.

Ce calitati ar trebui sa aiba concurentii ca sa ajunga in echipa ta?

„In primul rand ar trebui sa fie pe aceeasi lungime de unda cu mine. Sa fie deschisi spre a gandi la fel cum gandesc eu despre emotie. Vocea trebuie sa fie una care transmite si o sa fac tot posibilul ca in echipa mea sa fie castigatorul acela care transmite”.

Esti cel mai tanar antrenor de la Vocea. Cum te simti? Esti pregatita?

„Oi fi cel mai tanar, dar cred ca este momentul potrivit in care eu sa impart aceste cunostinte despre muzica cu cei carora as vrea sa le spun cat de importanta este emotia si mesajul in muzica. Poate chiar mai importate decat alte aspecte. Pentru mine vocea este cea care transmite, care te face sa ti se ridice parul de pe maini. In momentul in care rostesti un cuvant, cand il canti, cuvantul acela trebuie sa ajunga in suflet, sa schimbe macar 5% din perceptia ta. Cred ca asta este momentul potrivit sa invatam lumea sa faca asta”.

Pe parcursul carierei tale ai mai fost in ipostaza de profesor?

„Mereu am fost. Cand eram in liceu mi se spunea Duracell, pentru ca eram peste tot, eu le faceam pe toate. Dar oamenii vad in mine, probabil si datorita educatiei pe care o am de acasa, de la parinti, un fel de tutore si vin mereu sa ma intrebe: E bine, nu e bine? Ce ar trebui sa fac? Asta planuiesc sa fac si la Vocea Romaniei, sa ma implic 200% in munca pe care o vom avea dincolo de camera, fiindca asta este cea mai importanta perioada, care va forma concurentii. Vreau neaparat sa le spun tot ce am invatat eu pana acum la Conservator, ce am invatat in timp ce scriam piese pentru alti artisti, cand trageam cu ei in studiouri si vedeam tot felul de interpretari, reinterpretari”.

Citeste si interviul in exclusivitate realizat pentru perfecte.ro!

Acceptă provocarea! Înscrie-te și tu la Vocea României! INSCRIERI AICI!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni