Interviu Exclusiv: Iuliana Dobre, despre cum s-a schimbat viata ei dupa Vocea Romaniei

Interviu Exclusiv: Iuliana Dobre, despre cum s-a schimbat viata ei dupa Vocea Romaniei

Iuliana Dobre a reusit la Vocea Romaniei fara sa aiba studii de specialitate. Iata ce ne-a povestit despre experienta ei.

Cum ai descrie experienta Vocea Romaniei?

Eu spun ca la Vocea Romaniei mi-am facut facultatea, avand in vedere ca eu nu am studii muzicale. Simt ca in cele 6 luni, cat am stat in concurs, mi-am completat o mare parte dintre lacunele pe care le simteam din ce in ce mai mult la nivelul la care incepeam sa evoluam. De la tehnica vocala pana la notiuni de principiu, totul mi s-a legat si ma simt mai stapana ca oricand din punct de vedere profesional.

Care a fost cel mai frumos moment petrecut la Vocea Romaniei?

Pentru mine, ca stare, a fost supeeeerb momentul Battle-ului, alaturi de Miruna. Mi-a placut maximum tensiunea de pe scena, intensitatea trairilor, insumata de la amandoua... chiar mi s-a parut un duet fain, pe care il tot revad cu fiori. Toate prestatiile sunt pentru mine momente unice si memorabile, dar Battle-ul a fost x2.

Care a fost primul tau proiect dupa Vocea Romaniei?

"Proiectul" meu, si inainte si dupa Vocea Romaniei, este trupa mea. Concursul a avut o pondere mare in evolutia noastra, ca trupa, si avem resurse din ce in ce mai multe. Sper la cel putin inca un deceniu alaturi de baietii mei.

Ce planuri ai acum?

Din inima simt ca asta este perioada in care sa-mi pun sufletul pe tava prin compozitii... avem logistica, avem 10 ani de experienta impreuna si cunostinte acumulate, avem trairi si drame si adrenalina si... totul necesar pentru a incepe sa avem incredere in identitatea noastra. O sa compunem, o sa muncim, o sa incercam sa ajungem la public direct, nu doar prin intermediul cover-urilor. 

Spune-ne cateva lucruri pe care le-ai invatat la Vocea Romaniei.

Vocea Romaniei m-a invatat in primul rand ca, chiar nu-ti cunosti limitele, trebuie sa te pui in postura de a te trece de ele. Apoi ca un astfel de concurs nu se compara cu niciun fel de alta experienta pe scena. Scena Vocea Romaniei te consuma altfel, trebuie sa fii de 10 ori mai curajos, iti omoara stapanirea de sine, nu mai ai niciun control si simti ca, orice ai fi facut pana in punctul respectiv, nu e nici macar aproape de suficient... Am invatat sa-mi fie frica si sa trec de asta cu ajutorul starii pe care ti-o poate oferi muzica, daca esti suficient de deschis. Si am invatat ca experienta conteaza. O minte deschisa conteaza. Un concurs nu reflecta o cariera, insa clar o formeaza si, daca esti istet, poti sa culegi multe informatii extrem de puternice si valoroase.

Ce mesaj ai pentru concurentii Vocea Romaniei din sezonul sapte?

Mesajul meu pentru concurenti este: NU va ganditi la concurs! Ganditi-va la voi! Ganditi-va la experienta in sine: la scena aia, la echipa aia de profesionisti cat vezi cu ochii, la echipamentul pe care transmiti, atat audio, cat si video. Ganditi-va cati oameni aveti ocazia sa accesati dintr-un foc, cata expunere si in ce conditii. Trebuie sa intruchipezi o versiune pe care sa ai placerea sa o tot revizualizezi, indiferent de momentul in care iesi din concurs. Ganditi-va ca cineva TREBUIE sa iasa din concurs si ca acolo se bat cei mai buni dintre mii... trebuie doar sa faci in asa fel incat sa le para rau oamenilor ca pierzi, sa considere ca meritai sa fii acolo si ASTA sa fie tot ce conteaza: faptul ca publicul tau te-a validat! Acum ai cale libera catre ei.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni