• Emisiuni
  • Vocea României
  • INTERVIU EXCLUSIV cu Tiberiu Albu, unul dintre cei patru finalisti Vocea Romaniei. Care a fost pentru el cel mai dificil moment din concurs

INTERVIU EXCLUSIV cu Tiberiu Albu, unul dintre cei patru finalisti Vocea Romaniei. Care a fost pentru el cel mai dificil moment din concurs

INTERVIU EXCLUSIV cu Tiberiu Albu, unul dintre cei patru finalisti Vocea Romaniei. Care a fost pentru el cel mai dificil moment din concurs

Finala de la Vocea Romaniei are loc ASTAZI, de la 20:30, la ProTV, iar in lupta pentru castigarea marelui titlu se afla Tiberiu Albu, Aliona Munteanu, Maria Hojda si Anda Dimitriu.

Tiberiu Albu se numara printre cei patru finalisti ai show-ului Vocea Romaniei, ce va avea loc in acesta seara, de la 20:30, numai la ProTV. 

In varsta de 22 de ani, Tiberiu este student la Facultatea de Sport si un mare fan al muzicii rock, lucru demonstrat si prin reprezentatiile sustinute pe scena Vocea Romaniei. Sub indrumarea atenta a lui Tudor Chrila, concurentul le-a oferit fanilor momente pline de energie de-a lungul editiilor Vocea Romaniei.   

Citeste si: Aliona Munteanu, despre participarea la "Vocea Romaniei". Ce va face cu banii daca va castiga concursul INTERVIU EXCLUSIV

Inaintea de marea finala Vocea Romaniei, Tibi a acordat un interviu in care a dezvaluit cateva detalii pe care sustinatorii nu le-au aflat pana acum despre concurentul lor preferat.

- Care a fost cel mai greu moment de pina acum din concurs?

Momentul in care Smiley l-a ales pe Vladimir Pocorschi, iar eu am ramas cateva secunde in afara show-ului pana cand am fost salvat de Tudor!

- Ce vei face cu banii daca vei castiga Vocea Romaniei?

Am sa ii investesc in muzica evident (chitara buna, home studio) toate cele ce ma pot ajuta sa imi continui drumul pe care l-am ales!

- Care crezi ca este cel mai periculos concurent? Cine are cele mai multe sanse sa castige?

Toti au sanse egale! Fiecare are atuurile lui si micile lui trucuri si surprize! 

VIDEO BEST OF. Momentele de la VOCEA ROMANIEI pe care nu le vei uita niciodata 

- Ce te face sa zambesti?

Momentul in care cant si intru intr-o alta lume!

Ce ai simtit atunci cand ai aflat ca publicul te-a votat sa mergi in Marea Finala Vocea Romaniei?

O mare putere de motivare pe care o sa o tin langa mine pentru restul vietii, am invatat ce inseamna suportul publicului, am invatat ce inseamna sa fii obosit si cu toate astea sa scoti de fiecare data mai mult de la tine!

Vocea Romaniei – Doar vocea conteaza! AZI, de la 20:30, MAREA FINALA, numai la PRO TV!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni