• Emisiuni
  • Vocea României
  • Interviu exclusiv cu Marius Moga despre Vocea Reuniunea: "Într-un an atipic, facem o reuniune atipică"

Interviu exclusiv cu Marius Moga despre Vocea Reuniunea: "Într-un an atipic, facem o reuniune atipică"

A mai rămas puțin timp până când telespectatorii îi vor vedea din nou în scaunele de antrenori pe Andra, Irina Rimes, Adrian Despot, Horia Brenciu, Marius Moga, Smiley și Tudor Chirilă, într-o ediție specială, Vocea Reuniunea. 

Concurenții care au făcut istorie în cele 9 sezoane vor urca pe scenă alături de antrenorii lor și vor face un arc peste timp într-un spectacol cu muzică, dans și energie.

Într-un interviu pentru protvplus.ro, Marius Moga spune ce vor vedea telespectatorii de 1 decembrie în această ediție specială, Vocea Reuniunea: "Reuniunea de clasă a vocii româniei și a antrenorilor și a finaliștilor."

Întrebat cum ii se pare ideea de a se revedea cu majoritatea antrenorilor care au fost la Vocea României ii, Moga a răspuns sincer: "Da, că îmi era și foarte dor de Brencuiu și Chirilă. Sunt niște amintiri plăcute cu toții. Glumesc. E plăcut. E interesant într-un an atipic să facem o reuniune atipică." 

"Probabil că lipsește tensiune, pentru că știm că nu niciun premiu și nu se bate nimeni, dar entertaiment-ul și distracția o să fie la fel. Aceeași caterincă, probabil. Sunt toți nebunii. E ca și cum ai scoate toți jokerii din cărțile de joc și îi pui să joace.", a adăugat Marius Moga. 

Nu ratați ediția specială de 1 decembrie Vocea Reuninea, de la 20:30, pe PRO TV. 

Vezi și PROGRAMUL de 1 decembrie de la PRO TV

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni