• Emisiuni
  • Vocea României
  • Interviu EXCLUSIV cu Larisa Mihaes: Cum s-a schimbat viata ei dupa participarea la Vocea Romaniei

Interviu EXCLUSIV cu Larisa Mihaes: Cum s-a schimbat viata ei dupa participarea la Vocea Romaniei

Interviu EXCLUSIV cu Larisa Mihaes: Cum s-a schimbat viata ei dupa participarea la Vocea Romaniei

Larisa Mihaes a facut parte din Echipa Tudor in sezonul 4 al show-ului Vocea Romaniei.

La auditiile pe nevazute, Larisa a mizat pe melodia "Ploaia", a celor de la Cargo si a reusit sa acapareze atentia tuturor celor patru antrenori. Tudor Chrila, Smiley, Loredana si Marius Moga au intors scaunele, dornici sa o convinga pe concurenta sa vina in echipa lor, insa adevarata surpriza a venit dupa ce cortina a cazut.

"Uau! Ce aparitie! A meritat asteptarea", a exclamat Lori cand a vazut-o pe blondina angelica, in timp ce Tudor i-a recitat din Shakespeare.

Ascunsa in spatele cortinei, Larisa nu a realizat ca a reusit sa-i intoarca pe toti cei patru antrenori: "Am auzit ca s-au intors doar doua scaune", a marturisit ea emotionata. 

La doi ani de la incheierea sezonului cu numarul 4, Larisa ne-a acordat un interviu si ne-a povestit cum s-a schimbat viata sa dupa participarea la Vocea Romaniei.  

- Cum s-a schimbat viata ta dupa Vocea Romaniei?

- S-au schimbat multe lucruri in viata mea dupa Vocea Romaniei. As putea spune ca participarea la emisiune m-a ajutat sa-mi conturez ideile cu privire la viitor. Abia dupa emisiune muzica a devenit o prioritate pentru mine, inainte aflandu-se doar la categoria pasiuni sau activitati in timpul liber.

Lucrurile s-au schimbat radical, m-am mutat in Bucuresti si am inceput sa lucrez in studio, sa colaborez cu tot felul de oameni talentati si sa compun si eu.

- Cum impaci muzica cu scoala?

- Am incercat sa mentin un echilibru intre muzica si scoala. Schimbarea nu a fost deloc usoara, avand in vedere ca locuiesc si singura. Mi-a fost si imi este in continuare greu sa raman ancorata in realitate si sa nu ma las furata de propriile mele visuri legate de muzica. Mai sunt doar cateva zile pana la Bac si incerc sa profit de ele, cu gandul ca apoi o sa pot dedica muzicii mai mult timp.

- Dupa Vocea Romaniei ai continuat colaborarea cu Tudor Chirila? Ce surprize pregatesti si cand vei lansa prima ta piesa?

- Am continuat sa lucrez cu Tudor Chirila si dupa Vocea Romaniei. Vom avea o colaborare pe noul album Vama, pe care o sa-l auziti in curand, si probabil ca tot in urmatoarele luni va aparea si prima mea piesa.


Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni