Interviu exclusiv cu Andra despre Vocea Reuniunea: "Ne e foarte dor să cântăm"

Telespectatorii îi vor vedea din nou în scaunele de antrenori pe Andra, Irina Rimes, Adrian Despot, Horia Brenciu, Marius Moga, Smiley și Tudor Chirilă, într-o ediție specială de 1 decembrie, Vocea Reuniunea.

Concurenții care au făcut istorie în cele 9 sezoane vor urca pe scenă alături de antrenorii lor și vor face un arc peste timp într-un spectacol cu muzică, dans și energie.

Într-un interviu pentru protvplus.ro, Andra a susținut că: "Oamenii de acasă se vor bucura de această ediție specială de Vocea României, pentru că e o reuniune de familie. Eu așa o văd. Mă întâlnesc cu colegii mei de breaslă, cu oamenii care împart cu mine aceeași bucurie de a cânta. Cred că se va simți acasă bucuria de a ne reîntoarce pe scenă și de a cânta din nou după foarte multe luni."

Întrebată cum ii s-a părut ideea de a se revedea cu majoritatea antrenorilor de la Vocea României, Andra a răspuns: "Mă bucură faptul că îi revăd pe colegii mei. Acum nu mai suntem într-o competiție. De data asta ne bucurăm de faptul că ne revedem, ne amintim cu drag ce a fost. O bucurie a oamenilor care iubesc muzica și o dăruiesc cu drag." 

În ce privește momentele sale de pe scenă, Andra a specificat că: "Faptul că o să am două momente alături de doi concurenți doarte talentați, întărește și mai mult ideea mea de a susține tinerele talente." 
 

Nu ratați ediția specială de 1 decembrie Vocea Reuninea, de la 20:30, pe PRO TV. 

Vezi și PROGRAMUL de 1 decembrie de la PRO TV


 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni