• Emisiuni
  • Vocea României
  • Interviu Exclusiv: Cristina Balan, castigatoarea Vocea Romaniei 2015, despre participarea in show: "Am avut sanse egale"

Interviu Exclusiv: Cristina Balan, castigatoarea Vocea Romaniei 2015, despre participarea in show: "Am avut sanse egale"

Interviu Exclusiv: Cristina Balan, castigatoarea Vocea Romaniei 2015, despre participarea in show: "Am avut sanse egale"

Castigatoarea marelui trofeu Vocea Romaniei, Cristina Balan, a pus in scena trei momente fabuloase, care i-au adus simpatia si sustinerea publicului. 

In finala Vocea Romanei, Cristina Balan a interpretat melodia "Vama Veche" impreuna cu antrenorul sau, Tudor. Momentul a fost unul incredibil, apreciat de public.

Singura, Cristina a cantat impecabil si a transmis foarte bine emotia piesei "This is my life".

Pentru cel de-al treilea moment din finala, Corul Regal i s-a alaturat pe scena si, impreuna, au interpretat celebra melodie, "The show must go on", reusind sa-i cucereasca pe cei de acasa, care i-au dat voturile lor.

Dupa o finala de senzatie, Cristina Balan ne-a acordat un interviu in care face cateva dezvaluiri despre participarea in show-ul vocilor.

- Ce melodie iti place si nu ai apucat sa o canti in concurs?

- Daca ma intrebi, mi-ar fi placut ca acest show sa nu se termine niciodata. Sunt multi artisti carora mi-as fi dorit atat de mult sa le pot aduce un omagiu, intr-un fel sau altul. De la Michael Jackson si pana la John Lennon. Ca sa nominalizez, una dintre piesele la care ne gandiseram chiar pentru finala a fost Aerosmith – "Cryin’"

- In ce moment crezi ca ai impresionat cel mai mult fanii?

- Nu stiu daca exista un moment anume, pentru ca fiecare piesa in parte a atins un alt gen de public, de la Un actor grabit si pana la cele din finala de aseara. Pana la momentul finalei, cred ca piesa care a ajuns cel mai mult la sufletul oamenilor a fost Gethsemane, din musicalul Jesus Christ Superstar.

- In ce etapa ai avut cele mai mari emotii?

- Toate momentele mele din Vocea Romaniei au fost incarcate de emotie, si asta cred ca s-a vazut, dar cea mai mare incarcatura emotionala cred ca a fost cel din semifinala, avand in vedere ca am ales impreuna cu Tudor o piesa atipica, in contextul in care in show au fost interpretate multe piese comerciale.

- Cine credeai ca va castiga Vocea inaintea finalei?

- Din punctul meu de vedere, toti am avut sanse egale. Poate ca inclinam putin mai mult catre Tobi, dar si Michel are acel "ceva" al lui, special. Si stii ce? Chiar si Tomi are ceva aparte!

- Ce crezi ca ai avut in plus fata de ceilalti concurenti? 

- Curajul de a "risca" sa interpretez piese care nu erau, neaparat, cunoscute de public.

- Cu ce artist din Romania/strainatate ai vrea sa colaborezi?

- Am crescut ca om si artist cu muzica celor de la Queen si cu farmecul unic al lui Freddie Mercury. Daca ar fi un artist cu care mi-as dori mai mult ca orice sa colaborez pe acest pamant, acesta ar fi Queen, categoric!

- Cite ore pe zi te-ai pregatit pentru finala?

- Practic, de la semifinala si pana la finala, de dimineata pana noaptea.

Cele mai bune momente VIDEO din Finala Vocea Romaniei sunt AICI!


 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni