• Emisiuni
  • Vocea României
  • Romanii sunt asteptati in public la "Vocea Romaniei". Inscrie-te AICI si asculta LIVE cea mai tare voce

Romanii sunt asteptati in public la "Vocea Romaniei". Inscrie-te AICI si asculta LIVE cea mai tare voce

<span style="color: rgb(255, 0, 0);"><span style="color: rgb(0, 0, 0);">Romanii sunt asteptati in public la "Vocea Romaniei". </span>Inscrie-te AICI</span> si asculta LIVE cea mai tare voce

Pe 2,3,4 si 5 august ProTV le aduce romanilor cele mai tari concerte live: auditiile pe nevazute de la “Vocea Romaniei”. Telespectatorii au sansa de a se afla in Studiourile MediaPro din Buftea alaturi de Loredana, Smiley, Marius Moga si Horia Brenciu la filmarea primei faze (blind auditions) a super show-ului “Vocea Romaniei” ce va incepe in aceasta toamna la ProTV. Vino in public! Vino sa vezi LIVE auditiile pe nevazute! VINO SA VEZI VOCEA ROMANIEI!

“Ganditi-va care este cel mai tare concert pe care l-ati vazut vreodata! Ei bine, ce se va intampla in platoul de filmare de la “Vocea Romaniei” va fi si mai tare. Vom asculta impreuna cele mai bune voci, iar publicul, reactiile lui, vor fi un barometru important si pentru noi, antrenorii”, a declarat Horia Brenciu.

“Va fi un show total: voci nemaipomenite, muzica live, concurentii vor fi acompaniati de o orchestra, suspans si surprize. Eu unul, abia astept!”, a marturisit si Smiley.

Daca vezi sa faci parte din publicul de la super show-ul "Vocea Romaniei", da CLICK AICI CA SA TE INSCRII!

http://www.facebook.com/vocearomaniei

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni