Inna: "Scriu aceste randuri cu lacrimi in ochi. Ce mi se intampla e de necrezut"

Inna: "Scriu aceste randuri cu lacrimi in ochi. Ce mi se intampla e de necrezut"

Inna a scris un mesaj pe Facebook pentru fanii sai, in care isi aminteste cu multa emotie de prima zi in care a venit la Bucuresti pentru a-si inregistra piesa "Hot".

"Sunt absolut fascinata de evolutia tuturor lucrurilor care se petrec in jurul meu si trebuie sa va spun ca inca nu-mi dau seama daca visez sau totul este real. Am trecut prin atat de multe experiente si totusi parca ieri eram in drum spre Bucuresti cu piesa "Hot" pe un memory stick, cu gandul sa ma fofilez pe holurile vreunui radio, sa-l pandesc pe DJ cand pleaca, sa sar la pupitru sa-i dau un play. Eh... Doar n-ati crezut ca asa mi-a reusit, mi-ar fi teama sa nu cumva sa incercati si voi si sa ajungeti la departamentul "Securitate"

A fost un singur vis impartit la 5. Lucian, managerul meu care ar fi pus pariu pe orice ca piesa este hit, Radu, Marcel si Sebastian de la Play&Win care, constienti fiind de opera lor, tot ar mai fi schimbat cate ceva la ea si eu care n-avem habar de nimic, dar aveam incredere oarba in ei toti.

Am ajuns cu totii in holul casei de discuri Roton (tin sa preciez ca era pentru a doua oara, prima data fiind refuzati). Peretii impanziti cu chipuri de artisti si discuri vandute. Mii... Zeci de mii... Doamneee! Parca-mi venea sa fug sau parca-mi venea sa-i zic vreo doua lui Catalin Muraru, unul dintre directorii casei de discuri, care cum a pasit in sala de sedinta spune "Ce faceti, dragilor, iarasi pe la noi?" De parca nu stia, doar el ne chemase de data asta! :))) Auzise el de la baieti de o piesa care suna interesant si suficient de comercial "sa rupa pe radio" exact asa cum s-a exprimat.

Cand am iesit, am zis ca la Alba Iulia "No, hai sa vedem!" si asa a inceput tot...

Eu cu o pereche de pantofi cu tocuri in care abia mergeam, Lucian cu o mapa de "manager" in mana, goala, si baietii de la Play&Win cu multe hituri locul intai in Romania, dar prima data cu adevarat responsabili pentru ceea ce urma!

Am scris aceste randuri in zborul meu spre casa, venind de la primul meu concert in Malaysia. Am lacrimi in ochi si nu sunt o plangacioasa, dar tot ceea ce mi se intampla este chiar... chiar ... de necrezut. Am muncit si am sperat, dar sunt multi cei care fac asta si totusi nu toti au avut sansa mea...

Va multumesc celor care ati crezut in mine de la inceput dar si celor convinsi pe parcurs... Va multumesc celor care nici acum nu credeti in mine... sunteti o provocare!

Traim doar o viata!", a scris Inna pe reteaua de socializare.



 

Anul trecut, finalistul Loredanei de la "Vocea Romaniei", Cristi Nistor, a cantat impreuna cu Inna in finala show-ului. Cei doi au ales o piesa romantica, "Eternal Flame".

"De cate ori m-am indragostit pe piesa asta... De cateva ori am intrat si la duel", a oftat Bartos la finalul momentului muzical. 

In timpul piesei, Inna i-a luat mana lui Cristi si i-a pus-o pe pieptul ei. Gestul frumoasei brunete nu a trecut neobservat, iar Smiley a tinut neaparat sa faca o gluma: "Cum a fost, ma, sa pui mana pe pieptul Innei? Lasa, ca-mi spui in pauza. E o melodie pentru femei, dar ti-ai gasit locul pe piesa asta si ce loc bun, caldut", a spus antrenorul binedispus.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni