Incep preselectiile pentru sezonul opt Vocea Romaniei!

Incep preselectiile pentru sezonul opt Vocea Romaniei!

Fa-ti vocea auzita, incep preselectiile pentru sezonul opt Vocea Romaniei! Inscrie-te pe vocearomaniei.protv.ro sau vino direct la auditii, arata ca esti pregatit sa urci pe scena celei mai tari competitii a vocilor si demonstreaza ca doar vocea conteaza!

Toti cei care au calitati vocale remarcabile, pentru care muzica reprezinta mai mult decat un stil de viata si care isi doresc sa fie vazuti si aplaudati de o tara intreaga sunt asteptati la auditiile care vor avea loc in Cluj (25 februarie), Iasi (4 martie), Timisoara (11 martie) si Bucuresti (24 si 25 martie), incepand cu ora 9:00.

  • Hotel Golden Tulip Ana Dome – Cluj Napoca
  • Hotel Unirea Iasi – Iasi
  • Hotel NH Timisoara – Timisoara

  • Hotel Ibis Gara de Nord – Bucuresti

„Am invatat foarte multe lucruri la Vocea Romaniei, am lucrat cu profesionisti si m-am bucurat enorm de intreaga experienta de acolo. Le multumesc tuturor celor care au fost alaturi de mine si m-au sustinut, iar celor care au voci bune si isi doresc sa cante le spun sa aiba incredere in calitatile lor, sa fie ambitiosi si sa nu ezite sa mearga la preselectii, deoarece vor avea doar de castigat.”, a declarat Ana Munteanu, castigatoarea sezonului sapte Vocea Romaniei.

Inscrie-te pentru sezonul opt Vocea Romaniei si poti avea parte de cea mai tare experienta muzicala!

Vocea Romaniei – Doar vocea conteaza!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni