Incep confruntarile cu reguli noi la "Vocea Romaniei"

Incep confruntarile cu reguli noi la "Vocea Romaniei"

Sambata, de la 20:30, la ProTV, se da startul etapei confruntarilor la "Vocea Romaniei". Magia celor mai bune voci din tara trece la urmatorul nivel dupa auditiile pe nevazute, in care Loredana, Smiley, Brenciu si Moga si-au format echipele de cate paisprezece concurenti.

In cadrul confruntarilor, fiecare antrenor va stabili duete intre membrii echipei sale, in urma carora unul dintre ei va fi eliminat.

Regulile jocului se schimba insa din acest sezon la "Vocea Romaniei". Dupa fiecare duet, concurentul eliminat de catre propriul antrenor poate fi “furat” si adus in alta echipa de oricare dintre ceilalti trei prin apasarea butonului verde. Daca se intampla ca mai multi antrenori sa isi doreasca vocea aflata pe scena, alegerea va apartine concurentului, la fel ca in etapa auditiilor pe nevazute. Moga, Brenciu, Loredana si Smiley au dreptul sa “fure” fiecare cate doi concurenti din echipele colegilor.

Pretentiile celor patru antrenori sunt mai ridicate ca niciodata, iar deciziile vor fi greu de luat, asa ca fiecare antrenor si-a ales cate un coantrenor care sa ii consilieze.

Cu o echipa plina de “voci cu timbru si cu deschidere, intr-un cuvant, voci cu personalitate”, Loredana mai scoate inca un as din maneca: pe Cornel Ilie, solistul de la Vunk, care ii va fi coantrenor. “Sunt mandru ca fac parte din acest proiect. Daca anii trecuti ma uitam la televizor la Vocea Romaniei si tineam ba cu unul, ba cu altul, incercam sa ma pun in pielea antrenorilor, acum am vazut ca de acolo pare mult mai usor decat este de fapt. Cand iei parte la dueluri, iti dai seama ca toti sunt foarte buni si diferenta intre ei este doar de cateva note”, spune Cornel, care caracterizeaza echipa Loredanei ca fiind “cea mai atipica si mai variata”.

“Spiridusul” Moga, dupa cum s-a autointitulat, va fi consiliat de catre Randi, cel care i-a fost co-antrenor si in anii trecuti la “Vocea Romaniei”. “E frumos sa vezi ambitia in ochii oamenilor si sa-i ghidezi catre trofeu, dar si urat atunci cand trebuie sa renunti la cei cu care te-ai imprietenit si de care te-ai atasat. Eu incerc sa le dau sfaturi si dupa ce nu mai sunt in concurs, pentru ca adevarata cariera incepe dupa show, si pentru cel sau cea care castiga, dar si pentru ceilalti care viseaza si nu le-au fost frante aripile inca”, spune “mogulul hit-ului romanesc”.

Mi-am conturat o echipa de oameni speciali”, declara Smiley, care va fi sfatuit si in acest sezon de  prietenul sau, Serban Cazan, absolvent de Conservator si producator în cadrul Hahaha Production. “Vreau ca fiecare duet sa fie ceva diferit, sa facem momente de show care sa sune bine si sa-i puna in valoare pe ambii componenti ai duetului”, spune cel mai zambaret antrenor de la Vocea Romaniei.

Vreau ca toti concurentii mei sa fie subiect de discutie a doua zi dupa emisiune, la fel cum s-a intamplat si anul trecut”, este dorinta cu care porneste la lupta vocilor Horia Brenciu. Monica Anghel va fi si in acest sezon al Vocii Romaniei “urechea dreapta” a antrenorului: “Colaborarea din acest an cu Horia mi se pare cea mai buna de pana acum. Eu am deja preferatii mei printre concurenti si cred ca Vocea Romaniei se afla in echipa lui, sunt convinsa ca si Horia crede acelasi lucru”, a declarat cantareata. 

Duete iesite din comun, combinatii neasteptate de voci, reactii socante, emotii si muzica de calitate, toate vor aduce in casele telespectatorilor magia de sambata seara, 9 noiembrie, de la 20:30, in prima editie a confruntarilor, la “Vocea Romaniei”.


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni