Inca opt concurenti cu voci formidabile merg mai departe catre trofeul Vocea Romaniei!

Inca opt concurenti cu voci formidabile merg mai departe catre trofeul Vocea Romaniei!

Cea de-a doua runda de auditi pe nevazute Vocea Romaniei le-a adus ieri seara telespectatorilor voci incredibile, care si-au gasit locul in cele patru echipe, muzica de cea mai buna calitate, emotii constructive, povesti impresionante, replici savuroase ale celor patru antrenori, Tudor, Loredana, Smiley si Marius Moga si distractie la cote maxime, asigurata, ca de fiecare data, de gazda emisiunii, Pavel Bartos.

Pe intreaga durata de difuzare, la nivel national, peste 1.5 milioane de telespectatori au urmarit competitia in care doar vocea conteaza, iar in minutul de maxima audienta de la 22.59, cea mai buna competitie a vocilor a adus in faţa televizoarelor peste 2 milioane de romani. 

Prima editie a noului sezon Vocea Romaniei a fost lider de audienta pe toate categoriile de public si a inregistrat 11.5 puncte de rating si 29.5% share pe segmentul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, fata de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 6.2 puncte de rating si 16% share. 

Lupta incredibila pentru cele mai bune voci, emotie, suspans si distractie

Antrenorii au luptat duminica cu toate armele pentru cele mai bune voci din editia a doua Vocea Romaniei si au ales cei mai buni opt concurenti care merg mai departe spre marele trofeu. Romanii au avut parte de momente memorabile, emotii de nedescris, dezamagiri intrecute de bucurii imense, rivalitati si foarte mult suspans.

Howard Dell a deschis cea de-a doua seara magica la Vocea Romaniei. A jucat in filme alaturi de nume mari ale cinematografiei, iar acum a decis sa cucereasca Romania cu vocea sa incredibila. Concurentul a cantat melodia Get here, a transmis foarte multa emotie, a intors patru scaune si a primit aplauze atat din partea antrenorilor, cat si a publicului. Tudor, Loredana, Smiley si Moga au luptat pentru el minute in sir: ”E randul meu sa fiu antrenorul tau, te rog! M-ai facut sa plang, iti multumesc pentru acest moment.”, i-a spus Loredana, in echipa careia Howard Dell a decis sa mearga.

Plina de energie si cu un look aparte, Adelina Borsan a urcat pe scena sigura pe ea si hotarata sa impresioneze antrenorii. A cantat melodia That man si i-a convins pe Loredana si Smiley sa se intoarca. A reusit sa ii binedispuna pe toti cu interpretarea ei, iar alegerea a fost Smiley, fara ca antrenorul sa spuna vreun cuvant pentru a o convinge sa mearga in echipa lui.

Elena Munteanu a cantat melodia Virtual insanity si i-a cucerit pe Smiley si Tudor cu timbrul ei vocal special, dar si cu aparitia. ”Mie imi place foarte mult Jamiroquai. Trebuie sa ai groove pe piesa asta si tu ai avut. Am fost foarte atent sa vad cum te descurci cu ea si te-ai descurcat foarte bine. Ai adus si o nota personala.”, i-a spus Smiley. Elenei nu i-a fost foarte greu sa aleaga intre cei doi antrenori, alegand sa mearga in echipa Smiley.  

In spatele cortinei, ieri seara s-a aflat Bogdan Negroiu, care a reintrepretat melodia Apa in varianta raggae. Vocea sa si modul in care a decis sa cante piesa i-au convins pe Loredana si Smiley sa se intoarca. Tudor, Loredana, Smiley si Moga au avut parte de o surpriza: Elena Munteanu a urcat pe scena la finalul momentului pentru a-si incuraja sotul. O familie fericita si talentata pe scena Vocea Romaniei. Antrenorii l-au recunoscut imediat pe Bogdan, solistul trupei "El Negro", si au luptat pentru el.”Bogdan, eu vreau sa-ti spun ca am ramas foarte surprinsa de felul in care ai abordat cantecul Apa. Mi-a placut foarte mult, chiar daca eu l-am scris, imi place varianta ta extraordinar de mult. Mai ales partea cu rap-ul.”, i-a spus Loredana. Concurentul a ascultat-o cu atentie si a ales sa mearga in echipa antrenoarei.

Alexandru Baroc a interpretat melodia Hotline bling acustic si i-a convins rapid pe Smiley si Moga ca merita sa mearga mai departe in competitie. ”Alex, zici ca am ascultat Boyz II Men cantand piesa asta a lui Drake, care nici macar nu o canta asa  bine. Tu ai o voce de un milion de dolari, iar eu sunt ala care poate sa faca un milion de dolari sa arate ca zece.”, a spus Marius Moga. Concurentul a venit hotarat, s-a bucurat de faptul ca a reusit sa intoarca doua scaune, iar alegerea lui a fost echipa Moga.

Plina de emotii, dar in acelasi timp sigura pe ea si pe calitatile ei vocale, Andreea Sandu a urcat pe scena, a interpretat melodia When we were young, ia Moga nu a avut nevoie de mai mult de cateva secunde pentru a se convinge isi doreste in echipa lui o voce calda ca a Andreei. ”Adevarul e ca ai o voce profunda, te pune pe ganduri. Mai mult ma gandeam la versurile piesei. Bravo, mi-a placut foarte mult cum ai cantat!”, a spus Marius.

Camelia Crisan a cantat plina de bucurie melodia Big Spender, iar vocea ei puternica i-a convins pe Tudor, Smiley si Moga sa se intoarca si sa inceapa lupta. ”Cred ca nativ vocea ta este impostata asa, la nivelul cantaretilor de opera. E clar ca toti te vrem foarte mult in echipele noastre. Ceea ce stiu eu sa fac este sa incerc sa te antrenez pentru acest concurs si pentru acest moment al vietii tale.”, i-a spus Tudor, in echipa caruia Camelia a decis sa mearga. 

Nanotehnologia s-a imbinat perfect cu muzica, aseara, pe scena de la Vocea Romaniei, iar Sebastian Seredinschi a reusit acest lucru. Concurentul a cantat impecabil melodia Pillow talk si i-a cucerit imediat pe toti cei patru antrenori. Chiar daca nu are experienta, vocea lui a sunat extraordinar si a primit doar laude. ”Am savurat tot ceea ce ai cantat tu, ai o voce plina, spectaculoasa, chiar daca tu te-ai apucat doar de sase luni serios de cantat. Daca tu-ti doresti sa faci asta tot restul vietii, vei gasi in mine un mare sustinator.”, i-a spus Smiley, iar Sebastian a decis sa se alature echipei lui.

La finalul celei de-a doua editii a sezonului sase Vocea Romaniei, situatia pe echipe sta astfel: echipa Tudor are o noua membra, Loredana a adaugat ieri doua voci masculine, Smiley a castigat ieri trei voci noi, iar in echipa Moga au venit aseara inca doua voci de exceptie. Cele patru echipe au in momentul de fata cate patru membri ale caror voci au facut scena sa vibreze.

Romanii au avut parte de inca o seara plina de muzica buna, distractie si trairi incredibile. Spectacolul continua vineri cu noi voci extraordinare si foarte multe surprize, de la 20:30, numai la Pro TV!

Cele mai importante momente din timpul emisiunii pot fi vizionate pe site-ul oficial al show-ului, vocearomaniei.protv.ro sau integral pe voyo.ro.

Pentru experienta totala a show-ului in care doar vocea conteaza, descarcati aplicatia Vocea Romaniei, gratuit, din App Store si Google Play si puteti avea acces la toate noutatile despre concurenti si antrenori. Daca participati la jocurile LIVE aveti posibilitatea sa obtineti titlul de Cel mai mare fan Vocea Romaniei si sa castigati locuri in marea finala. 

Vocea Romaniei – Doar vocea conteaza!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni