Ilinca Bacila si Alex Florea au lansat videoclipul piesei "Yodel It" - VIDEO

Ilinca Bacila si Alex Florea au lansat videoclipul piesei "Yodel It" - VIDEO

Dupa ce au castigat votul publicului in cadrul Selectiei Nationale Eurovision, Ilinca si Alex Florea revin cu videoclipul piesei “Yodel It!”. Cu sprijinul Kuende si Depozitul Kendama, videoclipul a fost produs de Vali Anita & Sergiu Stoiadin, in regia lui Dan Petcan. Clipul este sustinut de Primaria Municipiului Cluj-Napoca.  

Filmarile au avut loc in Cluj si au pus in valoare unele dintre cele mai frumoase locuri din orasul natal al artistei. Mesajul pozitiv si incurajator al single-ului scoate din rutina orice ascultator, iar clipul pune in imagini povestea fiecarui vers al piesei. 

Am avut ocazia sa lucram cu o echipa de profesionisti si desi au fost trei zile grele si obositoare, a fost o experienta minunata. A fost primul nostru clip si suntem foarte mandri de ce a iesit. Speram ca fanilor sa le placa!“, declara Ilinca.

Ne-am distrat foarte tare la filmari! Am fost pentru prima oara la Cluj si am descoperit cat de frumos este orasul. Cu ocazia asta, vrem sa le multumim celor care ne-au sprijinit, dar si fanilor care au fost prezenti la filmari si pe care am apucat sa ii cunoastem.”, adauga Alex Florea.  

"Yodel It!" a primit 10.377 de voturi din partea publicului in timpul celor 60 de minute alocate televotingului la Selectia Nationala Eurovision. Piesa, compusa de Mihai Alexandru, pe versurile textierei Alexandra Niculae, a fost desemnata sa reprezinte Romania la Eurovision Song Contest. Concursul va avea loc la Kiev, cu semifinalele pe 9 si 11 mai si finala pe 13 mai. In prezent, Ilinca si Alex sunt in turneu de promovare in capitale precum Londra, Amsterdam si Madrid. 


In 2014, Ilinca Bacila a devenit cunoscuta in urma participarii la Vocea Romaniei, uimind prin abilitatea ei de a face yodeling. Artista provine dintr-o familie de muzicieni si a participat la numeroase festivaluri din tara.

Alex Florea a inceput sa cante de la varsta de 16 ani si a urmat Scoala de Arte Populare din Constanta. Artistul a fost impreuna cu fratele sau la X Factor in 2014 unde au fost rivali, iar in 2015 a participat si la Vocea Romaniei.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni