• Emisiuni
  • Vocea României
  • I-au fost alaturi de la inceput. Uite cat de frumoase sunt sotia si fiica lui Mihai Chitu, marele castigator de la "Vocea Romaniei"

I-au fost alaturi de la inceput. Uite cat de frumoase sunt sotia si fiica lui Mihai Chitu, marele castigator de la "Vocea Romaniei"

I-au fost alaturi de la inceput. Uite cat de frumoase sunt sotia si fiica lui Mihai Chitu, marele castigator de la "Vocea Romaniei"

Mihai Chitu a castigat sezonul al treilea al emisiunii "Vocea Romaniei" si marele premiu in valoare de 100.000 de euro.

S-a impus pe primul loc in preferintele publicului inca de la prima editie LIVE, dar putini stiau ca Mihai Chitu se afla la a treia participare la "Vocea Romaniei". Dupa ce a fost declarat marele invingator al emisiunii, Mihai a oferit o lectie de viata tuturor, desprinsa din propria sa experienta: "Am venit la fiecare preselectie a acestui show de la primul sezon. Am plecat acasa si de la primul si de la al doilea. Pe al treilea l-am castigat. Va multumesc din suflet. Multumesc 'Vocea Romaniei', multumesc tuturor celor care m-au votat si care ne-au votat. Mie nu-mi vine sa cred ce mi se intampla", a declarat Mihai Chitu imediat dupa anuntarea rezultatelor.
 

Mandinga, Voltaj, Sore, Smiley, Cabron, Loredana si concurentii de la “Vocea Romaniei” dau petrecerea la maximum in Piata Revolutiei, in noaptea dintre ani!

Vino si TU la SuperVelionul powered by ProTV si ProFM!


 

Mihai, in varsta de 33 de ani, a fost sustinut in permanenta in concurs de catre sotia sa, Ioana si fiica lor, care nu a vrut sa mai coboare de pe scena dupa ce tatal ei a fost declarat castigator si s-a tinut strans de el in timpul duetului final dintre Chitu si Brenciu.

 

 

In timpul primei editii LIVE a concursului, Mihai Chitu si-a impresionat antrenorul pana la lacrimi, iar acest lucru l-a facut pe Horia sa dezvaluie o intamplare necunoscuta publicului. Brenciu a povestit un episod de la repetitii, cand Mihai a lipsit deoarece fiica sa era bolnava. "El stie ca eu nu accept ca vreun concurent sa lipseasca de la repetitii, dar el m-a sunat si mi-a spus ca se duce la spital, la fiica sa", a marturisit antrenorul, cu lacrimi in ochi.

 

 

Dupa doua incercari esuate de a ajunge in cea mai tare competitie a vocilor din Romania, Mihai Chitu, de profesie agent de vanzari, a reusit la a treia participare sa cucereasca titlul suprem si inimile romanilor. Cu un cec in valoare de 100 000 de euro si un contract pe un an de zile cu Universal Music, Mihai porneste cu dreptul in noua sa cariera muzicala, dupa un sezon incendiar al Vocii Romaniei, care a facut istorie in televiziunea romaneasca, dupa cum a spus chiar antrenorul sau, Horia Brenciu.

 

 

Asculta si:

Mihai Chitu - I Don't Wanna Miss A Thing

Mihai Chitu - One more try

Mihai Chitu - La Viflaim colo-n jos


Mihai Chitu Brenciu - O sole mio pe vocearomaniei.protv.ro

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni