• Emisiuni
  • Vocea României
  • O voce DE EXCEPTIE: i-a intors scaunul lui Brenciu in cateva secunde! Vezi DE CE pana la urma antrenorul a regretat: "Ticalosule!!!"

O voce DE EXCEPTIE: i-a intors scaunul lui Brenciu in cateva secunde! Vezi DE CE pana la urma antrenorul a regretat: "Ticalosule!!!"

<span style="color:#f00;">O voce DE EXCEPTIE: </span>i-a intors scaunul lui Brenciu in cateva secunde! Vezi DE CE pana la urma antrenorul a regretat: <span style="color:#f00;">"Ticalosule!!!"</span>

Nicolae Cristian Robert, 24 ani, este instrumentist si solist vocal. “Viata mea e legata de muzica”, a marturisit el in culise.

Show-ul "Vocea Romaniei" este INTEGRAL pe Voyo.ro

Nu uitati! Saptamana viitoare ne vedem VINERI, 19 octombrie, de la ora 20:15!

Tanarul a ales piesa “You are so beautiful” pentru auditiile pe nevazute.

Brenciu a fost singurul care s-a intors, desi vocea lui i-a mai placut si lui Moga: “Cand am vazut ca s-a intors Horia… mi-am luat-o de prea multe ori… Mi-e frica de Horica” a glumit Moga.

Vezi momentul muzical pe voyo.ro

Horia Brenciu a fost placut impresionat de calitatile vocale ale concurentului si de stapanirea de sine: “Ai inceput linistit, frumos, ca si acum ai fi avut un concert, nu ca sa ne convingi pe noi”. “Sincer, am cantat pentru mine” a recunoscut Robert, fericit ca merge mai departe in competitie.

“E bine la Horia, ca are multe fete in echipa” i-a vandut un pont Moga concurentului, care a apreciat informatia: “Asta e bine”. “Ticalosuleee!!” a sarit Brenciu ca ars, prefacandu-se ofticat ca are concurenta.

Smiley, Alex Velea si Don Baxter te fac sa vezi "Cai verzi pe pereti". Un single pe care il auzi o data si il fredonezi non-stop

Vino in public la “Confruntarile” de la “Vocea Romaniei. Inscrie-te aici

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni