Horia Brenciu are 14 voci de aur la "Vocea Romaniei"! Afla ce crede despre echipa sa

18 August 2012, 13:47


	Horia Brenciu are 14 voci de aur la "Vocea Romaniei"! Afla ce crede despre echipa sa

Horia Brenciu vorbeste despre criteriile pe care le-a avut cand si-a ales echipa la Vocea Romaniei.

Pe ce piese au mizat concurentii de data aceasta la preselectii? In sezonul trecut majoritatea au fost lente…

Alegerea pieselor la prima etapa este de cele mai multe ori hotaratoare. In mai putin de doua minute, concurentul trebuie sa convinga cel putin un jurat sa apese butonul. Trebuie sa strecoare in acel interval bucurie, pasiune, sensibilitate, putina suferinta si nebunie. Echipa mea are toate calitatile acestea. Ca observatie generala, in comparatie cu anul trecut au predominat piese de stare, extrem, de sensibile cu o puternica linie melodica.


Vocea Romaniei revine din 25 septembrie la ProTV
Cred ca fiecare din cele 14 voci sunt deja vocile Romaniei. Si mai sunt convins de un lucru pe care il repet din capul locului, Vocea Romaniei este doar inceputul. Sezonul doi al Vocii Romaniei dureaza doar patru luni, daca muzica este pentru ei o adevarata pasiune ne vom da seama de lucruru acesta abia anul viitor. Scena muzicala romaneasca este extrem de capricioasa. Experienta primului sezon mi-a aratat ca nu toti concurentii au dorit cu ardoare sa ramana pe scena. Anul acesta sper sa gasesc si mai multa pasiune pentru acest deziderat.

Cum ti se pare concurenta in acest sezon, avand in vedere ca foarte multi artisti cu experienta au decis sa se inscrie?

Vocea Romaniei este este cea mai curata si profesionista rampa de lasare a unui artist. Are forta tuturor festivalurilor romanesti la un loc. Ea reprezinta o sansa mai puternica decat orice selectie nationala de la Eurovision, o sansa de perfectionare a fiecarui concurent alaturi de un antrenor experimentat.
 

Vezi cele mai bune momente

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO

Relationate