• PRO TV
  • Horia Brenciu, tatic: "M-am antrenat mult pentru un copil"

Horia Brenciu, tatic: "M-am antrenat mult pentru un copil"

<span style="color: rgb(255, 0, 0);">Horia Brenciu, tatic: </span>"M-am antrenat mult pentru un copil"

"Vestile mari iti vin atunci cand te astepti cel mai putin! Anuntul sarcinii a sosit exact cand eram pe o scena a tarii, in timpul turneului din primavara! Sper ca nasterea sa nu ma gaseasca in aceleasi conditii. La data respectiva, vreau sa fiu prezent fizic langa mama si copil, din cap pana in picioare", spune Horia Brenciu.

"Teoretic, sunt cel mai bine cladit tata din lume! Stiu poezii, am rabdare, cunosc toate parcurile din Bucuresti si, dincolo de asta, iubesc la nebunie dulciurile", continua el, intr-un interviu pentru ProTV Magazin.

"De mult timp imi doresc un copil si credeti-ma ca m-am "antrenat" mult pentru asta. stiu ce trebuie sa-i dau atunci cand o sa-l doara dintii, stomacul sau va plange cu lacrimi de crocodil. Stiu ce trebuie sa-i fac atunci cand va sughita sau ii va fi foame. Stiu chiar si ce melodii sa-i cant pentru un somn cat mai adanc... Viata mea nu se va transforma. Viata mea se va implini", adauga juratul-antrenor de la Vocea Romaniei.

"Tata a ramas mut un timp si dupa ce si-a mai revenit s-a uitat la mine si a exclamat "Era si timpul!", povesteste Horia.

"Fetelor sau, mai bine zis, fanelor mele, le transmit ca le raman urmatoarele: muzica, cd-urile, spectacolele, Facebook-ul, imbratisarile, fotografiile si inca vreo duzina de lucruri similare! Pe langa toate astea, le asigur de tot respectul meu si de toata energia mea pentru viitoarele noastre concerte! E putin?! Mai vreti? Mai am", le transmite Horia Brenciu fanelor.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni