• Emisiuni
  • Vocea României
  • ACUM la ProTV, penultima serie de concurenti talentati canta "pe nevazute" la "Vocea Romaniei"

ACUM la ProTV, penultima serie de concurenti talentati canta "pe nevazute" la "Vocea Romaniei"

ACUM la ProTV, penultima serie de concurenti talentati canta "pe nevazute" la "Vocea Romaniei"

Sambata, de la 20:30, la ProTV, penultima serie de concurenti talentati vor canta "pe nevazute" la "Vocea Romaniei". Horia conduce in topul echipelor cu zece concurenti alesi pana acum, urmat la egalitate de Smiley, Lori si Moga, fiecare cu cate noua “invatacei” gata sa se antreneze pentru titlul de "Vocea Romaniei".

In editia din aceasta sambata, veti putea vedea in premiera fotografii din telefonul lui Horia Brenciu cu fetita lui, Mina, precum si un filmulet cu micuta. In plus, Bartos va da iama in rulota lui Horia si  ii va verifica frigiderul, ca sa vada ce mananca de are atata energie.


Tot sambata, pe scena de la Vocea Romaniei va urca primarul – cantaret, Alin Nica, cel care in 2009 a fost primul primar care si-a incercat norocul la Eurovision.


Ales in functie de cetatenii comunei Dudestii Noi din judetul Timis, acesta se poate lauda cu o gasca mare de sustinatori. Cum va face domnul primar trecerea de la discursuri electorale la muzica veti afla in aceasta editie a “Vocii Romaniei”.
 

Aparitii neasteptate ii vor lasa masca pe antrenori in show-ul de sambata, iar Moga si Smiley vor avea chiar impresia ca traiesc un deja-vu.

Saptamana aceasta, duelurile pentru concurentii cu potential se intetesc, iar antrenorii isi vor folosi toate armele, inclusiv “sabii, topoare, sageti otravite”, dupa cum a glumit Smiley, pentru a-si intari echipele. Mai mult, Brenciu a declarat ca este dispus sa faca pana si “un salt mortal pe scaun” pentru a-si aduce in echipa o voce fantastica. 

Auditiile pe nevazute se apropie de final, insa cei patru mentori mai au inca multe piese de ascultat si voci excelente de ales.

Moga, Loredana si Smiley mai au fiecare nevoie de cate cinci aspiranti la marele titlu, iar Horia, de patru. Magia de sambata seara continua si sambata aceasta, 26 octombrie, de la 20:30, la “Vocea Romaniei”, numai la Pro Tv.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni