Gestul incredibil al lui STEFAN STAN, castigatorul de la Vocea Romaniei!

Gestul incredibil al lui STEFAN STAN, castigatorul de la Vocea Romaniei!

Stefan Stan, omul care a pus mana pe trofeul Vocea Romaniei a facut un gest incredibil. 

Stefan a promis, inca de cand a castigat marele premiu de 100.000 de euro, ca va dona o parte din banii sai Kassandrei Rotariu.

Micuta de 7 ani, fiica adoptiva a fostului fotbalist Iosif Rotariu, isi va putea astfel continua tratamentul. Joia trecuta, Stefan a facut un drum la Timisoara unde s-a intalnit, pentru prima data, cu Kassandra si familia Rotariu, Iosif si Dana.

"Stefan a venit la Timisoara. Era foarte emotionat. A luat-o in brate si a pupat-o, la fel ca si pe Cristian, celalalt baiat al meu cu care am mers la intalnire. Cand Stefan a auzit prin ce a trecut Kassandra pana acum, nu i-a venit sa creada. El le-a adus micutilor mei si cadouri. Kassandrei i-a adus o papusa Barbie care si cânta, iar lui Cristian i-a adus un tanc cu telecomanda si cu baterii. S-au jucat toti trei ca si cum ar fi fost de aceeasi vârsta. Stefan are un suflet cum nu am mai vazut, este un baiat foarte bun. A intrebat-o pe Kassandra daca vrea sa ii cante ceva la ureche si ea i-a cerut sa interpreteze piesele "Father Figure", cântata in original de George Michael, si o alta melodie celebra, "Fever", spune mama adoptiva a fetitei in Click.

Citeste si:

Inna canta CEA MAI POPULARA piesa a momentului. Ascult-o aici si spune-ne daca iti place

Vezi PRIMUL clip incarcat vreodata pe YouTube

Pe VOYO.ro ai un super interviu cu Stefan Stan!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni