• Emisiuni
  • Vocea României
  • Ei sunt FINALISTII de la Vocea Romaniei! Lupta pentru marele trofeu se da pe 19 decembrie. Voteaza in sondaj cine crezi ca va castiga

Ei sunt FINALISTII de la Vocea Romaniei! Lupta pentru marele trofeu se da pe 19 decembrie. Voteaza in sondaj cine crezi ca va castiga

Ei sunt FINALISTII de la Vocea Romaniei! Lupta pentru marele trofeu se da pe 19 decembrie. Voteaza in sondaj cine crezi ca va castiga

Un nou sezon Vocea Romaniei se apropie de final. Dupa ce au trecut de preselectii, au intors scaunele antrenorilor si au intrat in ringul confruntarilor, opt concurenti au ajuns in semifinala, insa numai patru dintre ei merg in MAREA FINALA Vocea Romaniei de pe 19 decembrie.

Facebook.com/VoceaRomaniei


VIDEO BEST OF. Momentele de la VOCEA ROMANIEI pe care nu le vei uita niciodata 

Vocea Romaniei 2014: Iata care sunt finalistii, dupa voturile publicului:

ECHIPA MOGA: ANDA DIMITRIU

Anda Dimitriu, a doua concurenta din echipa lui Marius Moga, a adus un moment de emotie pura pe scena cu o interpretare originala a melodiei "Spune-mi", a Monicai Anghel. Sa cante o melodie in limba romana e o provocare pentru fiecare concurent, insa Anda s-a descurcat de minune, dupa cum a remarcat si Tudor Chirila:  "Ai ceva in plus fata de alti concurenti: faptul ca acoperi cu emotie ceea ce canti". 

"Cred ca este prima data cand ma simt prost pentru ca am castigat in detrimentul altcuiva care la fel isi dorea sa ajunga in finala", a marturisit Anda.

ECHIPA TUDOR: TIBERIU ALBU

Tiberiu Albu si-a pus vocea in valoare cu una dintre cele mai celebre piese rock, "Shook me all night long", a celor de la AC/DC, iar sala l-a aplaudat in picioare inca o data. Publicul a avut de ales intre el si Ligia Hojda, iar diferenta de voturi dintre cei doi a fost extrem de mica: 56% cu 44%, in favoarea lui Tiberiu, care merge in MAREA FINALA de pe 19 decembrie.

Votul publicului l-a lasat pe Tiberiu fara cuvinte si cu mainile tremurande de emotie. "Nu stiu daca am cuvinte sa va spun ce simt acum. Ii multumesc Ligiei pentru ca a facut parte din echipa si mi-a aratat o parte sensibila a muzicii", a spus el.

ECHIPA LOREDANA: MARIA HOJDA

Mariei Hojda a fost pusa inca o data in valoare de o piesa memorabila a unei artiste legendare: Barbara Streisand. Maria ne-a trezit amintiri cu piesa..."Memory". Publicul a declarat-o castigatoarea detasata din echipa Loredanei si i-a acordat 67,9% din voturi.

ECHIPA SMILEY: Aliona Munteanu

Aliona Munteanu, prezenta feminina si eleganta din echipa Smiley, a reusit sa emotioneze sala cu melodia "I who have nothing", a lui Tom Jones. "O voce plina de sensibilitate", au remarcat antrenorii. Publicul a fost de acord si a votat-o in proportie covarsitoare. 68% a fost procentul castigator care i-a adus un loc in marea finala!

"Vreau sa le multumesc tutror celor care au avut incredere in mine si m-au votat si lui Smiley, care e un antrenor extraordinar. Gelu a fost alaturi de mine si m-a ajutat foarte mult, pentru asta ii multumesc si lui", a declarat Aliona, inca nevenindu-i sa creada ca este in finala.

"Vocea Romaniei" este acum INTEGRAL pe voyo.ro

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni