Surpriza colosala la "The Voice". Au fost alesi cei trei finalisti!

Surpriza colosala la "The Voice". Au fost alesi cei trei finalisti!

Concursul "The Voice" este aproape de marea finala dupa ce in semi-finala de aseara cei trei concurenti ramasi in competitie au impresionat publicul cu prestatii care le egaleaza pe cele ale artistilor consacrati.

UPDATE: In semi-finala de marti seara, americanii au decis sa trimita in marea finala de saptamana viitoare pe Tessanne Chin si Will Champlin, din echipa lui Adam Levine, si pe Jacquie Lee, eleva Christinei Aguilera.

Marea surpriza a fost reprezentata de faptul ca Blake Shelton a pierdut orice sansa de a castiga a patra oara consecutiv "The Voice", dupa ce concurentul sau, Cole Vosbury, a fost eliminat. Dupa prima finala, sondajele o dadeau castigatoare pe Tessanne Chin, cu 43% dintre americani considerand ca ea va fi Vocea. Dupa prestatiile de aseara, insa, concurenta si-a gasit o rivala puternica: Jacquie Lee, adolescenta talentata care seamana cu Selena Gomez, ar putea fi surpriza finalei.

Daca Cee-Lo Green nu mai are niciun concurent ramas in competitie, Blake Shelton si Christina Aguilera au mai ramas fiecare cu cate un concurent, in timp ce echipa lui Adam Levine a ramas aproape neatinsa, cu trei artisti care lupta sa fie declarati castigatori, scrie Hollywood Reporter.

James Wolpert, din echipa lui Adam Levine, i-a uimit pe ceilalti antrenori cu o interpretare de exceptie a melodiei "With or without you", a celor de la U2, iar Blake l-a laudat pentru performanta pe care a reusit-o: "A fost un moment puternic. La naiba, este foarte posibil sa fi iesit din prapastie". 

Saptamana trecuta, Wolpert a fost pe punctul de a parasi competitia, insa a fost salvat de votul utilizatorilor de pe Twitter.

Will Champlin, tot din echipa Levine, a abordat piesa "Carry On", a celor de la fun., in timp ce Jacquie Lee, eleva Christinei, a mizat pe vocea sa puternica pentru a interpreta o melodie a lui Sarah McLachlan, "Angel".

Concurentul lui Shelton, Cole Vosbury a fost o surpriza placuta, cu melodia "Shameless", a lui Billy Joel: "Ai avut incredere in tine si asta ma uimeste. Cred ca abia acum ti-ai dat seama cine esti si te-ai regasit", i-a spus Blake.

Senzatia serii a fost insa Tessanne Chin, eleva lui Levine, care a cucerit audienta cu o melodie a celor de la Simon & Garfunkel, "Bridge Over Troubled Water". 

"Tessanne este cea mai buna, de departe!", "Tessanne este cea mai buna din acest sezon", "A fost uimitoare pe scena, ea trebuie sa fie Vocea. A cantat fara greseala", "Remarcabil! Pur si simplu perfecta", au curs comentariile pe Twitter dupa incheierea editiei.

De altfel, Tessanne este cotata cel mai bine pe iTunes fata de ceilalti concurenti, dar si in sondaje: 43% dintre americani cred ca ea va castiga concursul, scrie E!News.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni