Fiecare antrenor intra in saptamana decisiva de la “Vocea Romaniei” cu 3 concurenti

Fiecare antrenor intra in <span style="color:#f00;">saptamana decisiva de la “Vocea Romaniei” </span>cu 3 concurenti

Marti, 13 decembrie, telespectatorii ProTv se vor intilni cu echipele tuturor celor 4 antrenori cind va incepe saptamina decisiva, la sfirsitul careia, telespectatorii vor putea afla numele celor 4 mari finalisti.  Show total vineri la “Vocea Romaniei” cind voci remarcabile au facut furori in rindul publicului, Kate Ryan a incintat audienta cu celebrul song Voyage, voyage!”,  Loredana si Marius Moga au cintat alaturi de echipele lor si au creat spectacol adevarat, Dan Teodorescu de la Taxi care a incercat sa rosteasca impreuna cu Anthony Icuagu, Catalin Dobre si Stefan Stan “cele doua cuvinte”, cistigatoarea trofeului “Vocea Bulgariei” a incintat publicul din Romania, iar momentele speciale ale concurentilor din echipa Horia Brenciu sau dansul baletului emisiunii au adus cu ele bucurie, emotie, incintare si multa adrenalina.

Pro Tv a fost lider de audienta pe toate targeturile, iar retelele de socializare  au fost din nou luate cu asalt de fanii show-ului de la ProTV. 

Emisiunea a fost lider de piata la nivelul publicului comercial din mediul urban cu virste cuprinse intre 18-49 de ani, cind pe durata emisiunii 20.31 – 00.25, ProTv inregistra o audienta medie de 6,8 puncte de rating si 23,3% cota de piata, dublu fata de Antena 1 care obtinea 3,4 puncte de rating si 11,6% cota de piata. Pe publicul din mediul urban, Antena 1 s-a situat abia pe locul al treilea cu 3,4 puncte de rating si 9,3% cota de piata, in timp ce ProTv ocupa pozitia fruntasa cu 5,7 puncte de rating si 15,9% cota de piata.

Aproape doua milioane de romani urmareau emisiunea in minutul de aur de la 21.10, iar virful de audienta a fost inregistrat la 21.17, cind la nivelul publicului comercial din mediul urban, Pro Tv inregistra 10,5 puncte de rating si 29,9% cota de piata, de 3 ori mai mult decit Antena 1 care obtinea doar 3,0 puncte de rating si 8,4% cota de piata.

Pagina de Facebook a emisiunii, facebook.com/vocearomaniei a crescut cu aproape 8000 de fani si a fost invadata de sute de mesaje pe tot parcursul emisiunii, pagina situindu-se pe primul loc in topul cresterilor la categoria TV. Telespectatorii au dezbatut si si-au spus parerea cu privire la prestatia concurentilor si la deciziile antrenorilor. Twitter-ul a fost luat si el cu asalt de sutele de postari care au curs pe tot parcursul show-ului si 8500 de telespectatori au vizionat emisiunea in direct pe site-ul voyo.ro. 



Pe unii concurenti i-au “imblinzit”, pe altii i-au facut sa-si depaseasca limitele, insa toti au devenit mai buni de la editie la editie, astfel ca pentru cei doi antrenori, Loredana si Marius Moga, a fost greu de ales cine sa mearga mai departe. 

Preferatul publicului din echipa Moga a fost Cristian Sanda, pe care publicul, prin votul sau, l-a trimis direct in etapa urmatoare. Cel de-al doilea concurent salvat de aceasta data de antrenor de la “Cintecul decisiv” a fost Liviu Teodorescu. Aldo Blaga a ramas sa se “dueleze” pe portative cu Oana Radu si chiar daca Aldo a parasit aseara competitia, bunicile lui Marius Moga se pot considera fericite, cu atit mai mult cu cit au avut posibilitatea sa asculte o melodie romaneasca de doua ori.



Cristian Sanda
a impresionat prin vocea sa puternica si sensibila in acelasi timp si a primit numai cuvinte de lauda din partea antrenorilor. ‘Esti extraordinar de bun”, “esti seducator”, “esti un perfectionist”, au fost opiniile antrenorilor, iar Marius Moga l-a vizualizat inotind alaturi de delfini in timp ce astia il vor urma fara sa cricneasca.

La rindul lui ,Liviu Teodorescu  i-a evocat lui Brenciu multe amintiri frumoase din tinerete, iar Loredanei i-a amintit de Adrian Romcescu. Antrenorul Marius Moga  s-a aratat foarte mindru de el si i-a spus ca a cintat piesa nici mai mult nici mai putin decit “exceptional!

Ardeleanul Aldo Blaga a parasit competitia in favoarea tinerei de 18 ani, Oana Radu, care cu voce sa puternica si interpretarea plina de patos l-a convins pe antrenorul  sau sa-i dea sansa de a merge mai departe. 

Echipa Loredanei a facut si ea furori pe scena de la “Vocea Romaniei”.

Abia asteptam sa-l vad in seara asta pe Canaf!” si-a exprimat Smiley nerabdarea si bucuria de a-l urmari pe unul dintre cei mai controversati concurenti de la “Vocea Romaniei”, Iulian Canaf.  “Esti un show ambulant! N-am vazut asa ceva in viata mea!”, a mai spus Smiley uluit. Toti cei patru antrenori au fost de acord ca Iulian Canaf are o voce deosebita, ca el insusi e o prezenta care nu poate trece neobservata, lucru pe care l-au simtit si telespectatorii care l-au votat in numar mare, propulsindu-l astfel in topul preferintelor lor.

Loredana s-a aratat la fel de incintata si de interpretarea lui Dragos Chircu pentru care Horia Brenciu a zis ca este in stare sa adapteze orice spectacol, daca el va vrea sa vina in showurile sale. “Ingerasule, tu niciodata nu ma dezamagesti! De cite ori te aud cintind, imi dai aripi!” i-a spus Loredana concurentului sau pe care l-a felicitat indelung laudindu-l pentru capacitatea sa de a trece de la voce de bariton, la aceea de contratenor.

Oana Brutaru, a purtat o tinuta “loredaniana”, si chiar daca a fost ravisanta si a stralucit – la propriu si la figurat-  pe scena de la “Vocea Romaniei”, Loredana a ales-o pe Alexandra Craescu sa mearga mai departe. In opinia sa, Alexandra a fost “impecabila”, o profesionista adevarata, atenta la orice sfat, capabila sa-l puna in practica, sa arate atit partea sensibila a vocii ei, cit si pe cea puternica, sa se muleze dupa fiecare nota interpretata. “Esti un mare artist” i-a spus Loredana. “Craiasa” a invins-o pe “Brutarita”, insa si una si cealalta au cistigat la “Vocea Romaniei” nu numai o experienta foarte importanta, ci si prietenia antrenoarei lor.



Astfel, echipele care merg in etapa urmatoare, marti, 13 decembrie sint: Iulian Canaf, Dragos Chircu si Ale xandra Craescu – echipa Loredanei si Cristian Sanda, Liviu Teodorescu si Oana Radu – echipa lui Marius Moga.

Marti, 13 decembrie, telespectatorii ProTv se vor intilni cu echipele tuturor celor 4 antrenori cind va incepe saptamina decisiva, la sfirsitul careia, telespectatorii vor putea afla numele celor 4 mari finalisti.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni