Feli si Silviu Pasca, de la Vocea Romaniei in echipa HaHaHa Production

Feli si Silviu Pasca, de la Vocea Romaniei in echipa HaHaHa Production

Pe langa artistul cu zeci de piese devenite hituri in timp record, Smiley este si un producator de succes. Antrenorul de la Vocea Romaniei a avut grija dupa fiecare sezon al show-ului sa fie alaturi de concurentii care au facut parte din echipa lui.

De la terminarea fiecarui sezon al competitiei pana in prezent, Smiley a produs mai multe piese de succes pentru fostii concurenti ai echipei sale de la Vocea Romaniei, deveniti artisti Hahaha Production. Dupa ce au fost lansate, melodiile compuse special pentru ei, s-au clasat la scurt timp pe primele locuri in topurile muzicale romanesti, ajungand de foarte multe ori si in cele din strainatate.

Smiley a spus despre doi dintre fostii concurenti Vocea Romaniei si actuali artisti Hahaha Production: “Feli si Silviu Pasca sunt doi dintre concurentii mei preferati de la Vocea Romaniei, chiar daca nu au facut amandoi parte de la inceput din echipa Smiley. Am fost primul care s-a intors la auditiile pe nevazute cand a urcat pe scena Feli si mi-am dorit inca de atunci sa colaborez cu ea. Destinul a facut sa ajunga la HaHaHa Production si sa facem lucruri frumoase impreuna. Are o voce extraordinara si este si un songwriter talentat, iar acest lucru este un mare plus pentru un artist. Reuseste sa ajunga mult mai repede la sufletele oamenilor. Silviu este poate concurentul cel mai neobisnuit pe care l-am avut in echipa de la Vocea Romaniei, in sensul bun al cuvantului. E talentat si jongleaza foarte usor intre stilurile muzicale. Imi place nonconformismul lui, dar si faptul ca este foarte implicat. E o placere sa lucrezi cu el.”

Daca in toamna aceasta Smiley va pregati o surpriza muzicala de proportii pentru fani si va lansa o noua piesa in colaborare cu DOC, fostii concurenti Vocea Romaniei, Feli si Silviu Pasca, vor veni si ei cu doua melodii pline de viata si culoare. Feli va lansa in perioada urmatoare single-ul Creioane colorate.

“Vocea Romaniei  a fost o experienta pe care nu am sa o uit niciodata. Am invatat acolo foarte multe lucruri atat profesional, cat si uman. Ma bucur ca mi s-a dat sansa sa cant LIVE  in fata a milioane de telespectatori, ca am intalnit oameni minunati, care au contribuit la cresterea mea ca artist. Aici l-am cunoscut si pe Smiley si datorita lui fac acum parte din familia HaHaHa Production. Simt ca am ajuns exact unde trebuie sa fiu.”, a declarat Feli.

Dupa participarea la Vocea Romaniei, Silviu Pasca a lansat mai multe piese de succes, iar acum se pregateste de lansarea unei noi melodi, Galaxia, dar lucreaza si la un nou proiect numit AYA (Are You Anywhere), impreuna cu producatorul HaHaHouse – Bite Your Lips.

“Faptul ca am acceptat provocarea de a participa la Vocea Romaniei mi-a schimbat viata cu totul. Altfel nu cred ca aveam ocazia sa-i atrag atentia lui Andrei si sa fiu la HaHaHa Production. Aici este singurul loc din Romania unde eu ma vad ca artist, pentru ca avem totala libertate de exprimare. Vocea Romaniei mi-a deschis usile catre HaHaHa, iar HaHaHa ne deschide usile, noua celor care suntem aici, catre muzica, nu doar pe plan national, ci chiar international. Momentan lucrez la ceea ce reprezinta Silviu Pasca in muzica din Romania si, totodata, sunt implicat intr-un proiect de muzica electronica alaturi de Bite Your Lips, un productor nou–venit la HaHaHa Production. Lucram impreuna la un album.”, a spus Silviu Pasca.

Drumul spre succes continua si anul acesta pentru noii concurenti Vocea Romaniei, iar Smiley, ca de obicei, vrea sa gaseasca cele mai bune voci pe care sa le lanseze si sa le promoveze in industria muzicala.

Din 18 septembrie, la PRO TV, Vocea Romaniei – Doar vocea conteaza!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni