• Emisiuni
  • Vocea României
  • Faceti cunostinta cu Vlad Rosca, reporterul care va poate raspunde la orice intrebare legata de Vocea Romaniei!

Faceti cunostinta cu Vlad Rosca, reporterul care va poate raspunde la orice intrebare legata de Vocea Romaniei!

Faceti cunostinta cu <span style="color:#f00;">Vlad Rosca</span>, reporterul care va poate raspunde la <span style="color:#f00;">orice intrebare</span> legata de<span style="color:#f00;"> Vocea Romaniei!</span>

Vlad va poate lua cu el in culisele super show-ului de la Pro TV!

"Eu sunt Vocea. Nu Vocea Romaniei, ci Vocea voastra a telespectatorilor, a fanilor.

Orice curiozitate aveti legata de concurenti, de ce se intampla in emisiune, orice nebunie va trece prin cap, imi puteti trimite intrebarile pe pagina de Facebook a emisiunii, Facebook.com/VoceaRomaniei si eu voi incerca sa va aduc toate raspunsurile.

Va voi lua cu mine in backstage si veti cunoaste gasca noastra de concurenti. Toti sunt super tari!"

Odata cu editiile live ale show-ului “Vocea Romaniei”, care vor demara pe 22 noiembrie, la ProTV intra in scena si V-Reporterul Vlad Rosca. Acesta va fi legatura dintre concurenti, culisele show-ului si telespectatori/internauti.

Vlad va avea cateva interventii in timpul fiecarei emisiuni difuzate in direct, dar va fi in primul rand o prezenta constanta in spatiul virtual al show-ului. Acesta va oferi informatii din interior, despre pregatirile dinaintea sau din timpul emisiunii, interviuri in exclusivitate cu antrenorii si concurentii si va raspunde intrebarilor venite din partea telespectatorilor.

Vlad Rosca este deja o figura cunoscuta telespectatorilor ProTV, fiind fost concurent al emisiunii “Dansez pentru tine”. In 2010 el a participat la show-ul de la ProTV alaturi de Maria Olaru.

Dupa aceasta competitie, Vlad s-a alaturat echipei de productie din care face parte si azi. Momentan este student la regie si reporter pentru cele mai tari show-uri de divertisment de la ProTV.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni