• Emisiuni
  • Vocea României
  • Explozie de energie și voci uluitoare în cea de-a patra rundă de audiții pe nevăzute de la Vocea României!

Explozie de energie și voci uluitoare în cea de-a patra rundă de audiții pe nevăzute de la Vocea României!

Explozie de energie și voci uluitoare în cea de-a patra rundă de audiții pe nevăzute de la Vocea României!

Vineri seară a fost o explozie de energie la Vocea României, au sărit butoanele, antrenorii au făcut rime și au avut argumente muzicale pentru concurenții pe care și i-au dorit în echipele lor, iar distracția s-a simțit din plin în casele telespectatorilor.

Tudor, Irina, Andra și Smiley au luptat pentru cele mai bune voci din cea de-a patra rundă de audiții pe nevăzute, însă și-au făcut și complimente și s-au ajutat reciproc atunci când au avut nevoie de sprijin pentru a-i atrage pe cei ale căror timbre vocale incredibile i-au determinat să-și întoarcă scaunele.

Cea de-a patra ediție a sezonului 8 Vocea României a fost lider de audiență pe toate segmentele de public! Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat 7.8 puncte de rating și 24.0% share, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 3.7 puncte de rating și 11.5% share.

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, aproape 1.3 milioane de telespectatori au urmărit spectacolul de la Vocea României, iar în minutul de maximă audiență de la 22:44, peste 1.6 milioane de români au fost cu ochii pe cea mai tare competiție a vocilor.

Tensiune, suspans și voci care au cucerit antrenorii

Vineri seară, Vocea României le-a adus telespectatorilor un spectacol în care energia s-a împletit perfect cu emoția și cu suspansul. Muzica a răsunat în platou, concurenții au dat totul și au impresionat antrenorii cu vocile lor, iar scena a vibrat pe ritmurile melodiile interpretate de ei. Tudor, Irina, Andra și Smiley s-au bucurat de reprezentațiile participanților, au avut reacții și replici savuroase și și-au făcut declarații de iubire. La finalul unei seri pline de dinamism, încă opt concurenți au reușit să întoarcă scaunele și să ocupe câte un loc într-una dintre cele patru echipe și astfel să continue competiția. 

Două voci la Andra: Nicoleta Oancea și Renate Grad, două la Smiley: Sorina Bică și Lavinia Rusu, două la Tudor: Daria Tănasă și Cristian Alexa, și tot două și la Irina: Eduard Malareu și Odri Bârcă.


Vinerea viitoare, de la 20:30, spectacolul continuă la Vocea României, iar Andra și Irina ne prezintă ”cat fight”!

Vocea României – Doar vocea contează!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni