• Emisiuni
  • Vocea României
  • Este una dintre cele mai bune auditii de la The Voice. Jordan Smith a oferit o interpretare superba a piesei Chandelier

Este una dintre cele mai bune auditii de la The Voice. Jordan Smith a oferit o interpretare superba a piesei Chandelier

Este una dintre cele mai bune auditii de la The Voice. Jordan Smith a oferit o interpretare superba a piesei Chandelier

Un concurent a facut senzatie la auditiile pe nevazute din cel de-al noualea sezon al show-ului "The Voice", cu o interpretare superba a piesei "Chandelier".

Jordan Smith a reusit sa-i faca pe toti cei patru antrenori sa-si intoarca scaunele pentru el. Surpriza a fost de partea lui Blake Shelton, Adam Levine, Gwen Stefani si Pharell, toti convinsi ca vocea impresionanta este...a unei femei.

Smith a fost aplaudat in picioare si de cei din public, iar auditia lui a fost catalogata drept una dintre cele mai bune din istoria show-ului, scrie bustle.com.

Tanarul a povestit ca nu este prima data cand vocea ii este confundata cu cea a unei femei si ca i se intampla foarte des asta cand lucra la un drive-thru.

Jordan a ales sa mearga in echipa lui Adam Levine, care i-a marturisit ca il considera "una dintre cele mai importante persoane care au aparut vreodata pe scena de la The Voice".

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni