• Emisiuni
  • Vocea României
  • Emotie si decizii neasteptate in cea de-a doua runda de confruntari de la Vocea Romaniei!

Emotie si decizii neasteptate in cea de-a doua runda de confruntari de la Vocea Romaniei!

Emotie si decizii neasteptate in cea de-a doua runda de confruntari de la Vocea Romaniei!

Cea de-a doua runda de confruntari de la Vocea Romaniei a adus batalii vocale memorabile, pline de emotie, suspans si tensiune, dar si salvari in ultimul moment. Concurentii au facut tot posibilul sa demonstreze ca merita sa mearga mai departe, insa antrenorii au decis care dintre ei raman in competitie.

Cea de-a noua editie a noului sezon Vocea Romaniei a fost lider de audienta pe toate categoriile de public si a inregistrat 12.4 puncte de rating si 32.6% share pe segmentul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, fata de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obtinut 6.6 puncte de rating si 17.4% share.

Pe intreaga durata de difuzare, la nivel national, peste 1.5 milioane de telespectatori au urmarit competitia in care doar vocea conteaza, iar in minutul de maxima audienta de la 21:53, cea mai buna competitie a vocilor a adus in fata televizoarelor peste 1.9 milioane de romani. 

Concurenti determinati si voci extraordinare

Vineri seara au continuat confruntarile la Vocea Romaniei, iar telespectatorii au avut parte de un spectacol grandios in care Tudor, Loredana, Smiley si Moga au ales cele mai bune voci cu care vor merge mai departe catre marele trofeu. Concurentii au creat duete de exceptie si, chiar daca au avut emotii, au aratat ca sunt adevarati artisti si au adus pe scena momente complexe in care au imbinat muzica cu coregrafiile gandite de ei. Ca de obicei, Pavel Bartos a fost responsabil cu voia buna.

Primul duel al serii a fost cel dintre Lavinia Stefan si Ionut Trif din echipa Moga. Cei doi concurenti au cantat in forta melodia House of the rising sun, iar vocile lor puternice s-au completat perfect. Ei au reusit sa creeze un moment foarte frumos apreciat de antrenori. Moga a fost mandru de amandoi, dar la final a fost nevoit sa ia o decizie si a spus: ”Amandoi sunteti oameni cu voci bune. Momentul vostru a iesit bine. Sunteti doua voci puternice in concursul asta si o sa merg mai departe cu Ionut”. Ionut Trif merge mai departe la Vocea Romaniei.


Echipa Tudor a fost reprezentata vineri de Teodora Buciu si Camelia Crisan, care s-au duelat pentru a merge mai departe in competitie. Fetele au cantat melodia de musical Don’t rain on my parade si au creat un moment extraordinar, laudat si aplaudat de antrenori. Vocile lor au sunat senzational si au dovedit ca sunt perfecte pentru acest gen muzical. La final, chiar daca i-a fost foarte greu sa aleaga cu cine va merge mai departe, Tudor a decis: ”Meseria asta nu se poate face fara atasament intre antrenori si concurenti. Este valabil pentru toti antrenorii. Orice decizie as lua este oribila. O sa merg mai departe cu Teodora.”. Teodora Buciu continua lupta la Vocea Romaniei si ne vom reintalni cu ea in etapa urmatoare.


Zinaida Cojocaru si Alexandru Musat, din echipa Smiley, au adus pe scena un moment special si au reusit sa impresioneze cu timbrele lor vocale incredibile si cu interpretarea fara greseala. Cei doi au cantat piesa Lost on you si au transmis foarte multa bucurie si energie. Antrenorii au apreciat interpretarea, dar Smiley a decis: ”Voi merge mai departe cu Alex.”. Alexandru Musat continua in echipa Smiley, insa nici pentru Zinaida lupta nu s-a incheiat. Ea si-a dorit foarte mult sa ramana in competitie si i-a convins pe Tudor si Moga sa o salveze, fiind nevoita sa aleaga alaturi de care dintre cei doi antrenori va merge in etapa urmatoare. In cele din urma, decizia ei a fost sa continue drumul la Vocea Romaniei in echipa Moga.


Miruna Vizeteu si Stefan Roscovan, din echipa Loredana, au cantat vineri melodia Langa inima mea, vine inima ta si au adus in runda a doua de confruntari un moment plin de prospetime si fericire. Chiar daca au avut emotii, s-au bucurat pe scena, au dansat si le-au transmis tuturor foarte multa voie buna. Lori a fost incantata de cei doi, iar la final le-a spus: ”Emotiile au farmecul lor pana la urma. Cu siguranta amandoi meritati sa mergeti mai departe, dar, din pacate, in aceasta seara trebuie sa-l aleg doar pe unul dintre voi. Voi merge mai departe cu Stefan.”. Stefan Roscovan merge mai departe in echipa Loredana.


Viorel Grecu si Cezar Panaitescu, din echipa Moga, au urcat hotarati pe scena si determinati sa-si demonstreze calitatile vocale. Au cantat o melodie sensibila, 7 years, s-au armonizat foarte bine, iar timbrele lor vocale au sunat frumos. Dupa ce Smiley, Tudor si Loredana le-au dat sfaturi celor doi, Marius Moga a trebuit sa ia o decizie si a spus: ”Mie imi era greu sa fac o diferenta intre voi doi, de aia v-am si pus intr-un duel... ca sa-mi fie si mai greu. O sa merg mai departe cu Cezar.”. Cezar Panaitescu ramane in competitie si ne vom revedea cu el in etapa urmatoare.


Adelina Borsan si Maria Avramescu au adus cel de-al doilea duel al serii din echipa Smiley. Au interpretat piesa Ain’t no mountain high enough, iar antrenorii au fost cuceriti de vocile lor puternice si de felul in care au legat frazele muzicale. Chiar daca a fost o decizie extrem de grea pentru Smiley, la final a ales: ”Mi-ati facut alegerea mai dificila decat era. Am sa merg mai departe cu Maria.”. Maria continua competitia in echipa Smiley, iar Adelina a fost tinuta in suspans de Loredana pana in ultimul moment cand a decis sa o salveze si sa o ia in echipa ei.


Ultimul duel al serii a fost cel dintre Ana Balmus si Andreea Ioncea, din echipa Loredana, care au cantat melodia Alive si au reusit sa-si demonstreze maiestria vocala. Concurentele au fost la acelasi nivel muzical si au impresionat cu vocile lor puternice. Decizia Loredanei a fost una dificila, dar la final a spus: ”Ati cantat cel mai dificil cantec din aceasta seara, de departe. Ati inceput foarte jos si ati terminat foarte sus. E foarte greu pentru mine sa departajez in seara asta. Va iubesc pe amandoua si sper sa ma iubiti si voi si dupa aceasta decizie. Voi merge mai departe cu Andreea.”. Andreea Ioncea continua lupta la Vocea Romaniei.


Vineri, noua concurenti au reusit sa treaca de etapa confruntarilor si i-au convins pe antrenori ca merita sa mearga mai departe spre marele trofeu si premiul in valoare de 100.000 de euro.

Razboiul vocilor continua saptamana viitoare, vineri, de la 20:30, cu noi concurenti formidabili, decizii grele, momente pline de suspans si replici spumoase ale celor patru antrenori.

Cele mai importante momente din timpul emisiunii pot fi vizionate pe site-ul oficial al show-ului, vocearomaniei.protv.ro sau integral pe voyo.ro.

Pentru experienta totala a show-ului in care doar vocea conteaza, descarcati aplicatia Vocea Romaniei, gratuit, din App Store si Google Play si puteti avea acces la toate noutatile despre concurenti si antrenori. Daca participati la jocurile LIVE aveti posibilitatea sa obtineti titlul de Cel mai mare fan Vocea Romaniei si sa castigati locuri in marea finala. 

Vocea Romaniei – Doar vocea conteaza!

 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni