• Emisiuni
  • Vocea României
  • Ei sunt concurentii care au trecut mai departe in a doua editie Vocea Romaniei. Vezi aici prestatiile lor

Ei sunt concurentii care au trecut mai departe in a doua editie Vocea Romaniei. Vezi aici prestatiile lor

Ei sunt concurentii care au trecut mai departe in a doua editie Vocea Romaniei. Vezi aici prestatiile lor

In a doua editie din sezonul sapte Vocea Romaniei telespectatorii au avut parte de un show incendiar si de o adevarata competitie a vocilor!

Alexandru Arnautu este concurentul care a deschis editia cu numarul doi din sezonul sapte Vocea Romaniei. Tanarul pasionat de rock i-a impresionat pe antrenori cu vocea lui puternica si le-a adus zambetul pe buze cu un scurt moment de stand up comedy.

Vezi aici prestatia lui.

Jeannette Curta a mostenit talentul pentru cantat de la tatal sau si a venit tocmai din Germania sa participle la Vocea Romaniei. Tanara i-a impresionat pe antrenori cu interpretarea melodiei “Feeling Good".

Vezi aici prestatia ei.

Laurentiu Mihaiu  este in viata de zi cu zi vulcanizator, insa adevarata lui pasiune este muzica. Nu a luat niciodata o lectie de canto, dar a reusit sa ii convinga pe Tudor Chirila si Adrian Despot sa apese butonul.

Vezi aici prestatia lui.

 

Tudor Biletchi a cantat din spatele cortinei si a reusit sa intoarca toate cele patru scaune cu timbrul lui special. Antrenorii l-au confundat cu o fata si au dus o adevarata lupta pentru el.

Vezi aici prestatia lui.

Adriana Ciobanu a urcat pe scena cu ajutorul carjelor, dar acest lucru nu a impiedicat-o sa aiba o prestatie impresionanta. Loredana a apasat butonul in ultima clipa pentru ea.

Vezi aici prestatia ei.

Daria Grigoras are doar 16 ani, dar l-a cucerit pe Tudor Chirila din primele secunde. Chiar daca nu a fost incurajata de parinti, a decis sa isi urmeze pasiunea pentru muzica si a venit la Vocea Romaniei sa demonstreze ce poate.

Vezi aici prestatia ei.

Octavian Casian a uimit antrenorii de la primele note cantate si a provocat un adevarat duel intre Smiley si Tudor Chirila.

Vezi aici prestatia lui.

Meriam Jane Ndubuisi a venit la Vocea Romaniei pentru a-si indeplini visul de a deveni cantareata si l-a facut pe Tudor Chirila sa rupa butonul scaunului.

Vezi aici prestatia ei.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni