• Emisiuni
  • Vocea României
  • Echipele pentru marile show-uri live Vocea Romaniei sunt complete. Cei mai buni 32 de concurenti merg in semfinale

Echipele pentru marile show-uri live Vocea Romaniei sunt complete. Cei mai buni 32 de concurenti merg in semfinale

Echipele pentru marile show-uri live Vocea Romaniei sunt complete. Cei mai buni 32 de concurenti merg in semfinale

Vineri seara, Vocea Romaniei a avut super actiune si mult suspans! Bataliile vocale s-au terminat, iar de saptamana viitoare incep semifinalele. Ieri s-a decis cum vor arata echipele pentru spectacolele live si ne-am luat la revedere de la concurentii care nu au castigat ultimele dueluri de pe ringul vocilor in acest sezon.  

Pe intreaga durata de difuzare, 20:30 – 24:18, la nivel national, 1.3 milioane de telespectatori au urmarit competitia in care doar vocea conteaza, iar in minutul de maxima audienta, de la 20:50, cea mai buna competitie a vocilor a reusit sa aduca in fata televizoarelor peste 2 milioane de romani. 

Ultima editie de dueluri a noului sezon Vocea Romaniei a fost lider de audienta pe toate categoriile de public si a inregistrat 9.7 puncte de rating si 26.2% share pe segmentul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, fata de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obtinut 6.2 puncte de rating si 16.8% share. 

Emotie, suspans si concurenti hotarati sa mearga mai departe

Ultima etapa a confruntarilor a completat aseara cele patru echipe pentru show-urile live. Emotiile au fost la cote maxime atat de partea concurentilor, cat si de partea antrenorilor, care au nevoiti sa-i aleaga pe cei cu care vor merge mai departe spre trofeul Vocea Romaniei.

Tudor George Ion si Tobi Ibitoye din #echipasmiley au spart gheata aseara si au urcat primii pe scena vocilor. Concurentii au exploatat foarte bine melodia Wonderful world, pe care au interpretat-o intr-o maniera originala, demonstrandu-si calitatile vocale. Cu toate ca au creat un moment apreciat de public, antrenorul lor nu a fost pe deplin multumit si le-a spus in momentul deciziei: “Eu nu sunt foarte multumit de cum a sunat in seara asta, pentru ca v-a sunat mai bine la repetitii. Voi merge mai departe cu Tobi!”. Tobi Ibitoye isi continua drumul la Vocea Romaniei.

Cristina Stroe si Luciana Stefan din #echipamoga au facut aseara un remake al piesei No diggity, pe care au interpretat-o intr-un stil care se apropie mai mult de jazz. Interpretarea celor doua a adus discutii contradictorii in randul antrenorilor, iar daca Tudor nu a fost incantat de moment, Smiley si Loredana au apreciat evolutia concurentelor. Moga a fost incantat de duetul realizat de Cristina si Luciana si a spus: “Eu le-am rugat sa-mi transmita o atitudine de swag. O sa merg mai departe catre Vocea Romaniei cu Cristina!”. Cu Cristina Stroe ne vom revedea in semifinale.

Daniel Balan si Iulian Selea din #echipaloredana au cantat aseara piesa Impossible si s-au armonizat foarte bine. Cei doi au preluat melodia unul de la celalalt si au dat dovada de mult fair-play, fiind apreciati de toti cei patru antrenori. “Vreau sa va multumesc pentru seriozitatea voastra! Ati fost cel mai implicat cuplu din echipa mea. Daca-mi pare rau de ceva, in clipa asta, este ca v-am pus impreuna. O sa alerg catre Vocea Romaniei impreuna cu Iulian!”, a spus Loredana in momentul deciziei, insa a completat: “Daniel merita sa ramana in competitie!”. Tudor, Smiley si Moga au fost de acord si au decis sa-l salveze pe Daniel. Cei trei s-au luptat minute in sir pentru el, la fel cum s-a intamplat si in etapa auditiilor pe nevazute. “Mi-as dori sa-mi dai macar acum, in ceasul al 12-lea, increderea ta.”, i-a spus Tudor, in echipa caruia Daniel a hotarat sa mearga mai departe spre trofeul Vocea Romaniei.

Andreea Manasia si Sabrina Stroe din #echipatudor au interpretat melodia Talkin’ bout a revolution. Chiar daca nu a fost cea mai buna zi a lor si au avut momente de nesiguranta pe scena, Tudor a fost in final multumit de acest duet. “Mi-ati placut de la repetitii si mi s-a parut ca e important sa prezerv aceasta stare. Poate ca in seara asta nu a fost la fel de bine ca la repetitii, dar este sigur un nivel peste medie. Am sa merg mai departe cu Sabrina!”, a spus antrenorul. Sabrina Stroe continua lupta in competitie.

Sergiu Ferat si Cristina Popa din #echipasmiley au creat aseara un moment extrem de sensibil cand au interpretat piesa One sweet day. Vocile celor doi au sunat foarte bine impreuna si s-au completat perfect. “Dragii mei, ati reusit sa redati sentimentul acestei piese, ati cantat senzational amandoi. Indiferent de rezultatul din aceasta seara, noi vom continua sa lucram impreuna. Decizia mea in aceasta seara este ca voi merge mai departe cu Sergiu.”, le-a transmis Smiley celor doi concurenti. Sergiu Ferat merge in semifinale.

#echipamoga le-a adus aseara in ringul Vocea Romaniei si pe Irina Pelin si Andreea Oprea. Cele doua au interpretat melodia Ironic, au dovedit ca au voci foarte bune si ca sunt extrem de ambitioase. Antrenorul lor a fost incantat de momentul prezentat pe scena, iar decizia lui a fost una dificila. “Vocile voastre s-au auzit bine si cine v-a auzit poate sa aiba o preferinta. Mie mi-e mai greu. O sa merg mai departe cu Irina.”, a spus Moga. Pe Irina Pelin o vom reintalni in semifinale.

Modul in care Sara Mihali si Antonio Fabrizi din #echipaloredana au interpretat melodia Don’t let the sun go down a adus mai multe pareri contradictorii din partea antrenorilor. Ambii au fost dornici sa demonstreze ca merita sa ajunga in semifinale, asa ca nu au mai respectat pe alocuri sfaturile Loredanei de la repetitii. Cu toate acestea, antrenoarea a spus in momentul deciziei: “Au cantat foarte bine amandoi. O sa merg mai departe cu Antonio Fabrizi!”. Antonio Fabrizi continua lupta pentru trofeul Vocea Romaniei.

Alin Pascal si Alexandra Mitroi din #echipaloredana au sustinut foarte bine piesa We’ve got tonight, au creat un moment frumos, sensibil si plin de emotie, iar vocile lor s-au completat perfect. Loredana, mandra de cei doi si de interpretarea lor, le-a transmis: “Ma bucur ca ati cantat impreuna! Ma bucur mai putin ca unul dintre voi va trebui sa plece. Am speranta ca, daca voi merge mai departe cu Alexandra, totul va fi bine.”. Alexandra Mitroi merge in semifinale.

Lorena Stoian si Stefan Tanase din #echipamoga au cantat aseara melodia All my life, iar duetul lor a fost indelung aplaudat de toti cei prezenti in sala. Timbrele celor doi sunt extrem de interesante, iar antrenorii au apreciat evolutia lor. Pentru Moga, alegerea unui concurent dintre cei doi a fost foarte grea, insa, in final a spus: “A sunat foarte frumos ce ati cantat. Si acum tot ce mai trebuie sa aflam este care dintre voi... Sa stiti ca aveti carisma amandoi. O sa merg mai departe cu Adrian.”. Adrian Tanase continua lupta in competitie.

Ultimul cuplu de duelisti din acest sezon Vocea Romaniei a fost format din Tincuta Fernea si Florentina Ciuna din #echipatudor. Concurentele au cantat foarte bine melodia Proud Mary si au creat un moment plin de energie si originalitate. Cele doua au atins note foarte bine centrate, reusind sa obtina laude din partea antrenorilor. “Fetelor, ati fost minunate, ati crescut foarte mult, a fost un duet caruia n-am ce sa-i reprosez. Cred ca amandoua meritati sa mergeti mai departe. Alegerea mea este si foarte grea, dar si subiectiva, pentru ca ati cantat la fel de bine. Am sa merg mai departe cu Tincuta.”, a spus Tudor. Tincuta Fernea merge mai departe in in echipa Tudor, insa drumul in competitie nu se incheie aici nici pentru pentru Florentina. Ea a fost aseara salvata de Loredana, in echipa careia continua lupta pentru marele trofeu. Incantata de alegerea facuta, Loredana a declarat: “Vocea ei e o voce speciala, o voce de care am nevoie in echipa mea. Imi plac dexteritatea si usurinta cu care ataca notele foarte inalte.”.

Dupa trei editii de dueluri intense urmeaza marile show-uri live incepand de vinerea viitoare, unde ne vom reintalni cu concurentii din cele patru echipe formate din cele mai bune voci ale acestui sezon. 

Tudor ii va aduce in semifinale pe Claudia Andas, Armand Murzea, Cristina Lupu, Roxana Morar, Cristina Balan, Daniel Balan, Sabrina Stroe si Tincuta Fernea. 

Loredana intra in lupta cu Bogdan Vladau, Cristina Vasopol, Florentina Ciuna, Gabriela Amzaru, Mihai Rait, Iulian Selea, Antonio Fabrizi si Alexandra Mitroi. 

Smiley merge spre marele trofeu cu Diana Cazan, Ruxandra Anania, Larisa Ciortan, Michel Kotcha, Nora Denes, Tobi Ibitoye, Sergiu Ferat si Diana Hetea. 

Moga ii va aduce in prim plan in semifinale pe Alex Florea, Andrei Vitan, Tomi Weissbuch, Elvis Silitra, Delia Pitu, Cristina Stroe, Stefan Tanase si Irina Pelin.

Vinerea viitoare, de la 20:30, telespectatorii sunt invitati sa urmareasca primul spectacol live al celui de-al cincilea sezon Vocea Romaniei, alaturi de concurenti exceptionali si foarte multe surprize.

Cele mai importante momente din timpul emisiunii pot fi vizionate pe site-ul oficial al show-ului, vocearomaniei.protv.ro, sau integral pe voyo.ro.

Pentru experienta completa Vocea Romaniei, descarcati aplicatia PRO TV, gratuit, din App Store si Google Play. Cu ajutorul aplicatiei, utilizatorii pot afla noutati despre antrenori, ii pot cunoaste mai bine pe concurenti si isi pot alege favoritii la Vocea Romaniei. 

Vocea Romaniei – Doar vocea conteaza!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni