• Emisiuni
  • Vocea României
  • Echipa lui Tudor Chirila este aproape completa pentru calatoria catre marele trofeu Vocea Romaniei

Echipa lui Tudor Chirila este aproape completa pentru calatoria catre marele trofeu Vocea Romaniei

Echipa lui Tudor Chirila este aproape completa pentru calatoria catre marele trofeu Vocea Romaniei

Mai sunt doar doua editii de auditii pe nevazute la Vocea Romaniei, iar pana acum romanii s-au convins ca batalia pentru marele trofeu va fi mai tare ca niciodata. In urmatoarele doua emisiuni vom afla cine sunt concurentii care vor ajunge in etapa urmatoare: Duelul. 

Tudor Chirila a adunat in echipa lui vocile cu personalitate care l-au impresionat, pe care sa le poata antrena si plia pe diverse stiluri muzicale. Personalitatea lui de artist a cucerit inimile concurentilor, iar promisiunile unei calatorii muzicale, experienta unui band, procesul creativ de compunere si intelegerea aprofundata a aceea ce inseamna un artist complet sunt doar cateva dintre argumentele care i-au determinat pe concurenti sa il aleaga. 

Experienta auditiilor pe nevazute l-a provocat pe Tudor sa fie atent la detalii si sa isi exerseze capacitatea de a lua decizii rapid. Impresionat de vocile care au cantat in platou, Tudor a scos in scena trucuri noi de atragere a concurentilor in echipa lui: de la sinceritate, la ironie, glume sau recitarea versurilor din Shakespeare, toate au avut scopul de a castiga acea voce.

Concurentii care au ales pana in acest moment sa mearga alaturi de Tudor in calatoria catre marele trofeu Vocea Romaniei sunt: Iulia Ferchiu, Ivana Farc, Ana Maria Andrei, Petra Acker, Elena Javelea,  Anca Petcu, Larisa Mihaies, Andreea Avarvari si Ruben Ciungan.

Iulia Ferchiu si-a conturat latura artistica la Liceul de Arta din Satu Mare, insa marea ei pasiune este muzica. Ii place jazz-ul, funk-ul, blues-ul si soul-ul. Parintii ei isi doresc ca ea sa urmeze o cariera in avocatura, dar muzica ocupa un loc prea mare in sufletul ei si isi doreste foarte mult sa fie independenta pentru a-si putea urma inima. 

Ivana Farc a inceput inca de mica sa cocheteze cu muzica, insa aceasta nu este singura ei pasiune fiind foarte implicata si in dans. A participat la Eurovision Junior in Kiev si la una din editiile Romanii au Talent, ca parte dintr-o trupa. Genul ei preferat este musical-ul, deoarece imbina toate pasiunile sale: actoria, muzica si dansul, Ivana dorind sa devina un artist complet.

Ana Maria Andrei nu a avut o viata foarte usoara. Problemele financiare au fortat-o sa renunte la viata de la oras si sa se mute impreuna cu familia la tara. Sotul ei lucreaza in Danemarca si sustine financiar toata familia. Viata i-a cladit un caracter puternic si sprijinul familiei a incurajat-o sa vina la Vocea Romaniei pentru a arata intregii tari ca vocea ei merita sa fie auzita. 

Petra Acker este cantareata si preda arte, germana si muzica unor copii intre 5 si 15 ani. In timpul liber ii place sa calareasca si sa lucreze cu cai traumatizati prin metode de restabilire a increderii atunci cand au nevoie de ajutor. Pe langa toate acestea iubeste sa picteze, sa creeze bijuterii sau obiecte decorative din cele mai diverse materiale, sa calatoreasca, sa cunoasca oameni frumosi care o inspira.

Elena Javelea studiaza la Academia de Muzica, Teatru si Arte Plastice in Chisinau. A studiat timp de 5 ani vioara si a cantat in corul liceului. Vocea ei i-a adus multe premii in concursuri nationale si internationale. isi doreste sa atinga celebritatea si este constienta ca Romania ii poate oferi mai multe oportunitati, dar nu ar putea niciodata sa se rupa de Chisinau, deoarece acolo este familia ei.

Anca Petcu - alias Yanka (care inseamna “Dumnezeu este Bun”), cum ii place ei sa se recomande, poate fi recunoscuta usor drept Mamasita, un proiect muzical la care a lucrat. Fire autodidacta si extrem de disciplinata, si-a dat seama ca vrea sa faca doar muzica si si-a croit singura un drum. Ea vede participarea la Vocea Romaniei drept cea mai mare provocare.

Larisa Mihaies are 17 ani, iubeste muzica si ia lectii de canto. A locuit o perioada in Italia impreuna cu parintii ei, insa cand tatal s-a intors in Romania a ales si ea sa faca acelasi lucru. in perioada pe care a petrecut-o acolo a luat lectii de canto, iar vocea ei a impresionat profesorii. I se spune des ca este frumoasa, insa nu vrea sa faca din asta principala ei calitate, deoarece stie ca vocea este principalul sau atu. Vocea Romaniei este cel mai important lucru care i s-a intamplat pana acum. 

Andreea Avarvari a venit la Vocea Romaniei indemnata parca de o voce interioara care i-a spus ca este mai pregatita ca niciodata. La 19 ani a lansat sub numele de scena Eilah prima piesa, I’ve got no reason. A participat la mai multe competitii si festivaluri muzicale si a ajuns sa cante cu Loredana si Smiley ca backing vocals, insa crede ca poate face mai mult de atat.

Ruben Ciungan are 19 ani si ia lectii de canto clasic. A participat la multe competitii de muzica pe zona clasica, lucru care i-a maturizat vocea si i-a adus multe premii. Provine dintr-o familie numeroasa cu 5 frati. Pasiunea si talentul muzical este o trasatura de familie care ii uneste, toti canta in corul bisericii, insa el este singurul care a mers la scoala de muzica.

Auditiile pe nevazute sunt disponibile in premiera si pe telefon. Romanii care descarca aplicatia „Fii Antrenor” din App Store sau Google Play pot trai experienta de antrenor si isi pot face echipa la Vocea Romaniei.  

Descopera vineri, de la 20:30, in umatoarea editie de auditii pe nevazute ce voci il vor impresiona pe Tudor si il vor convinge sa mearga impreuna in urmatoarea etapa!

Vocea Romaniei – Doar vocea conteaza!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni