• PRO TV
  • E considerata cea mai frumoasa vedeta, dar putini stiu cum arata sotul ei. Cine e barbatul pe care il iubeste Aishwarya

E considerata cea mai frumoasa vedeta, dar putini stiu cum arata sotul ei. Cine e barbatul pe care il iubeste Aishwarya

E considerata cea mai frumoasa vedeta, dar putini stiu cum arata sotul ei. Cine e barbatul pe care il iubeste Aishwarya

Incontestabil, Aishwarya Rai este una dintre cele mai frumoase vedete din showbizul international. 

In 1994, frumusetea ei a fost recunoscuta la nivel mondial: a iesit castigatoare in concursul Miss World. De atunci, cariera ei a inflorit: a devenit una dintre cele mai apreciate actrite de la Bollywood, insa popularitatea ei a crescut in intreaga lume. In prezent este imaginea unui cunoscut brand de cosmetice, si-a reluat cariera cinematografica dupa nasterea fiicei sale si este ambasador al bunavointei pentru Organizatia Natiunilor Unite.

Desi in India sotul ei este la fel de celebru ca ea, in Europa putini stiu cine este barbatul pe care Aishwarya il iubeste. Abhishek Bachchan este barbatul care a cucerit-o pe Aishwarya pe platourile de filmare.

Vezi mai multe IMAGINI aici!

Actrita cei doi s-au indragostit in 2006, in timpul filmarilor pentru "Dhoom 2". Cuplul s-a logodit in ianuarie 2007 si s-a casatorit in aprilie 2007, intr-o ceremonie privata, la resedinta mirelui din Mumbai. Cei doi sunt considerati un supercuplu de catre indieni, echivalentul asiatic pentru Beyonce si Jay-Z.

Abhishek face parte dintr-o familie celebra din India. "Clanul" Bachchan a dat lovitura la Bollywood, multi dintre membrii sai fiind actori cunoscuti.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni