Dupa succesul turneului Reveria, Loredana se intoarce la catedra

Dupa succesul turneului Reveria, Loredana se intoarce la catedra

Reveria, concertul fenomen de la Sala Palatului, s-a transformat intr-un turneu de succes pentru Loredana si Agurida. Energia Loredanei a ajuns in 14 orase, peste 10.000 de spectatori s-au bucurat de show-ul senzational pentru care au fost parcursi 3.000 de kilometri prin tara. Pe scena, alaturi de Loredana, au fost prezenti si fosti concurenti de la Vocea Romaniei precum Maria Hojda si Oana Brutaru, care fac deja parte din echipa ei, dar si Ilinca Bacila in calitate de invitat permanent, si Valentin Uzun, care a venit special de la Chisinau pentru a fi alaturi de Loredana la concertul din Iasi. 

Dupa turneu, antrenoarea de la Vocea Romaniei s-a intors la proiectul ei de suflet, scoala de muzica, unde a participat la lectii incercand sa cunoasca toti elevii, dar s-a apucat si de pregatirile pentru concertul pe care il va face in toamna la Sala Palatului. 

Astfel, in perioada urmatoare Lori pregateste o serie de surprize. In curand va lansa un nou single, iar in perioada 6-10 aprilie, portile Atelierului de Voce si Muzica vor fi deschise pentru Scoala Altfel. Lori va impartasi secretele muzicale tuturor copiilor care vor vizita Atelierul si ii va provoca pe juniori sa isi decopere talentul muzical, sau pur si simplu sa isi petreaca ziua in compania ei si a profesorilor. 

Printre cei care predau la scoala de muzica a Loredanei se numara si fosti concurenti de la Vocea Romaniei, precum Oana Brutaru, Maria Hojda sau Robert Costin. Tehnica vocala completa, unica in Romania, le este predata studentilor de Lucia Ciubotaru, profesor autorizat CVT, care spune: “Nimic nu e greu, atunci cand visele sunt indraznete. Tehnica vocala completa (CVT) m-a schimbat nu doar prin modalitatea de predare, cat si dincolo de scena. Profesorul si elevul sunt egali, iar in CVT nu exista situatie care sa nu poata fi solutionata. Vocea raspunde imediat atunci cand tehnica este folosita corect.”

Oana Brutaru, vocal coach, a declarat : “Sunt bucuroasa ca pot transmite aceasta tehnica vocala revolutionara, tuturor celor care doresc sa creasca din punct de vedere muzical si artistic. Sunt convinsa ca putem ajuta si inspira cat mai multi oameni, indiferent de varsta.”

Maria Hojda, vocal coach, a spus: “Vreau sa ne depasim barierele impuse de propria persoana si sa dezvoltam capacitati nebanuite. Tehnica vocala completa m-a ajutat sa ma descopar si sa trec peste momentele dificile din concursul Vocea Romaniei, unde am ajuns pana in finala. Dincolo de aceasta experienta, m-a inspirat si mi-a largit orizontul.” 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni