Dupa Romanii au talent, un concurent urca vineri, de la 20:30, pe scena Vocea Romaniei!

Dupa Romanii au talent, un concurent urca vineri, de la 20:30, pe scena Vocea Romaniei!

Replici memorabile, voci fabuloase si lupta inversunata, vineri, de la 20:30, numai la Pro TV!

Privirile sunt sageti, replicile sunt arme, iar lupta este un deliciu! Maine, auditiile pe nevazute Vocea Romaniei continua cu o editie incendiara! Antrenorii si-au propus sa atinga mai multe obiective, concurentii au sustinatori celebri, iar emotiile se transforma in hotarare si dorinta suprema de a merge mai departe in competitie.

Vineri vom descoperi voci extraordinare, pentru care Tudor, Loredana, Smiley si Moga ar face orice sa le aiba in echipele lor. ”Sunt fermecat de vocea ei!”, ”Numai la vocea ta se uita!”, vor spune antrenorii.

Tot vineri vom asculta melodii precum Have you ever loved a woman, You know I’m no good sau Stay si vom revedea unul dintre membrii grupului Concertino, finalist al sezonului cinci Romanii au talent, care isi doreste sa impresioneze cu vocea sa si sa intoarca cele patru scaune la Vocea Romaniei.

Pe langa voci de exceptie, in cea de-a patra runda de auditii pe nevazute vom fi fascinati si de cateva concurente extrem de atragatoare, care vor reusi sa ii intimideze pe Tudor, Smiley si Moga. 

Tudor se va transforma pentru cateva momente in aliatul lui Marius si va incepe o adevarata lupta cu Smiley. Cei doi vor avea replici savuroase si vor discuta aprins despre Rahan si Tarzan. ”As putea sa fiu Tarzan”, ii va spune Smiley, iar raspunsul lui Tudor nu va intarzia sa apara: ”As vrea sa sesizez nuanta dintre Tarzan si Rahan. Tarzan era pe genul culturist, mergea la sala, dar Rahan era mai pervers... pac cu bata-n cap!”.

Vineri, de la 20:30, Smiley va fi incurcat de vestimentatia uneia dintre concurente, care pare sa semene cu o rochie de mireasa, vom fi surprinsi de o cortina spectaculoasa si ne vom bucura de melodii blues, rock, pop sau country, interpretate magistral de concurenti carismatici si determinati sa ajunga intr-una dintre cele patru echipe.

Vocea Romaniei – Doar vocea conteaza!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni