Duminica, Brasovul a demonstrat ca DOAR VOCEA CONTEAZA!

Duminica, Brasovul a demonstrat ca DOAR VOCEA CONTEAZA!

Duminica a fost randul Brasovului sa arate ca DOAR VOCEA CONTEAZA! Sute de persoane au fost prezente la preselectiile pentru sezonul cinci Vocea Romaniei! 

Emotia si entuziasmul si-au facut simtite prezenta inca de la primele ore ale diminetii, odata cu sosirea celor care isi doresc ca vocea lor sa intoarca scaunele antrenorilor, in aceasta toamna. Aspirantii la marele titlu de Vocea Romaniei au cantat compozitii proprii, balade cunoscute, muzica pop, soul, rock sau clasica, iar diversitatea a venit si din varstele celor care au venit la preselectii: cea mai tanara voce a avut 16 ani, iar cea mai in varsta participanta avea 60 de ani.

Petra Acker, fosta concurenta Vocea Romaniei a sezonului trecut, a venit la preselectiile din Brasov pentru a-i incuraja pe cei inscrisi. "Anul trecut, cand am venit la preselectii, eram putin derutata, pentru ca nu stiam ce ma asteapta. Din toata experienta asta, am aflat ca in Romania sunt extraordinar de multi oameni minunati despre care nu stiam. Am aflat ca, daca dai iubire, primesti iubire. Pentru mine, Vocea Romaniei inseamna I love Romania!", a spus Petra Acker.

Preselectiile Vocea Romaniei continua weekendul viitor, la Timisoara! Daca doar vocea conteaza pentru tine, te asteptam pe 21 iunie, la Hotel Continental, de la ora 10:00. 

In Bucuresti, Caravana Vocea Romaniei ajunge pe 27 iunie, la Hotel IBIS Gara de Nord, de la ora 10:00. Se anunta o zi plina de muzica buna si voci care conteaza!

Vocea Romaniei – Doar vocea conteaza!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni