• Emisiuni
  • Vocea României
  • Din platoul Vocea Romaniei, direct in Imaginarium! Loredana se pregateste intens pentru concertul de la Sala Palatului!

Din platoul Vocea Romaniei, direct in Imaginarium! Loredana se pregateste intens pentru concertul de la Sala Palatului!

Din platoul Vocea Romaniei, direct in Imaginarium! Loredana se pregateste intens pentru concertul de la Sala Palatului!

Pe 7 si 8 noiembrie, Sala Palatului va deveni taramul unui univers complet imaginat de Loredana: fantezie, show, creativitate, magnetism, toate acestea invaluite in muzica si vocea absolut incredibile ale artistei.

Devenit deja traditie, concertul Loredanei de la Sala Palatului va fi un adevarat Imaginarium! Ca in fiecare an, show-ul va fi impresionant, cu o multime de invitati surpriza, momente spectaculoase pe scena, costume si efecte speciale care vor uimi publicul, dar si cantece noi, de pe noul album Imaginarium, semnat Loredana!

De-abia astept sa impartasim universul si energia Imaginarium! Sunt coplesita de valul urias de aprecieri primite si va multumesc, asigurandu-va ca pregatim un show care sa fie rupt dintr-un Imaginarium colectiv, sa atinga cu emotie si sa fie o experienta unica. Iar, ca sa devina realitate, rezerv pregatirilor in jur de 14 ore pe zi. In plus, scriu, compun, inregistrez si mixez un nou album, Imaginarium. Daca totul va fi cum ne-am imaginat, il vom putea lansa in mod oficial la Sala Palatului.”, spune ea despre Imaginarium, care va avea loc peste 16 zile.

PROTV te trimite la cel mai asteptat eveniment al toamnei: show-ul Imaginarium. Intra in CONCURS

Loredana a inceput sa se pregateasca pentru Imaginarium inca de acum 3 luni si repeta de dimineata pana seara, tocmai pentru a se asigura ca fiecare moment va fi exact asa cum si-a imaginat. Mobilizarea de forte pentru un concert ca acesta este cu adevarat impresionanta: peste 100 de specialisti in echipa (sunet, lumina, productie, instrumentisti, dansatori, invitati speciali) si zeci de tinute pregatite pentru Loredana, backing vocals si balet.

Imaginarium este mai mult decat un concert, este o poveste in care toate elementele se intrepatrund perfect, o lume care traieste pe ritmurile muzicii. Va invit pe toti sa intrati in aceasta lume si, pentru 2 ore, sa uitati de orice alte griji si probleme, sa cantati, sa dansati si sa traim prezentul impreuna in Imaginarium!”, continua Loredana.

Imaginarium este un concert in care fiecare dintre cei prezenti la Sala Palatului va fi transpus intr-o lume de poveste! Biletele se gasesc la Sala Palatului si online, pe vandbilete.ro, bilete.ro, bilet.ro, blt.ro, myticket.ro, iabilet.ro, eventim.ro.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni