• Emisiuni
  • Vocea României
  • Din 8 septembrie, doar vocea conteaza, numai la PRO TV! Incepe sezonul sapte Vocea Romaniei!

Din 8 septembrie, doar vocea conteaza, numai la PRO TV! Incepe sezonul sapte Vocea Romaniei!

Din 8 septembrie, doar vocea conteaza, numai la PRO TV! Incepe sezonul sapte Vocea Romaniei!

Vineri, 8 septembrie, de la 20:30, incepe sezonul sapte Vocea Romaniei! Antrenorii sunt intr-o forma de zile mari, Pavel Bartos are grija ca atmosfera sa fie una de sarbatoare, iar concurentii sunt pregatiti sa-si transforme emotiile in curaj si sa dea totul pe scena pentru a intoarce toate cele patru scaune si pentru a impresiona o tara antreaga. Telespectatorii vor avea parte de voce la superlativ, energie, comentarii savuroase, interactiuni care vor surprinde, o lupta cum nu s-a mai vazut si un show fantastic.

”Pe 8 septembrie se lanseaza sezonul sapte Vocea Romaniei si astept cu nerabdare acest moment! Ma simt si eu ca la debut, pentru ca avem un antrenor nou, avem reguli noi, avem acelasi format extraordinar si ii avem pe Tudor, Smiley, Lori si Despot intr-o forma incredibila. Bineinteles ca venirea lui Adrian Despot i-a stimulat cumva pe toti ceilalti si i-a facut sa ajunga la performantele la care au ajuns acum. Veti vedea, sunt niste situatii formidabile realizate de acestia! Dar, mai presus de toate, avem niste voci uluitoare! Ma mir de fiecare data si ma intreb de unde avem atatia concurenti foarte buni. O sa fie un sezon memorabil, cu siguranta.”, a spus Pavel Bartos. 

In fiecare vineri seara, incepand din 8 septembrie, de la 20:30, romanii vor urmari show-ul in care #doarvoceaconteaza si vor trai emotiile competitiei alaturi de gazda emisiunii, Pavel Bartos, cei patru antrenori, Tudor, Smiley, Lori si Despot, si de concurenti carismatici, determinati sa lupte si sa demonstreze ca pot ajunge cat mai departe la Vocea Romaniei.

Vocea Romaniei – Doar vocea conteaza!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni