• Emisiuni
  • Vocea României
  • Dezvaluiri in premiera ale antrenorilor si concurenti surpriza la Vocea Romaniei. ACUM, la ProTV!

Dezvaluiri in premiera ale antrenorilor si concurenti surpriza la Vocea Romaniei. ACUM, la ProTV!

Dezvaluiri in premiera ale antrenorilor si concurenti surpriza la Vocea Romaniei. <span style="color:#f00;">ACUM, la ProTV!</span>

Daca e vineri e Vocea, iar in aceasta saptamana Vocea Romaniei vine cu dezvaluiri in exclusivitate, momente spectaculoase si concurenti care mai de care mai talentati ce vor pasi pe scena hotarati sa intoarca toate cele patru scaune.

O voce rock va impresiona toti cei patru antrenori si va starni controverse aprinse pe marginea subiectului care aprinde scantei de fiecare data: rock sau pop? Replicile taioase si carisma interactiunii intre antrenori vor fi la un alt nivel. Strategii noi de convingere a concurentilor vor fi puse in practica, iar lupta pentru concurenti devine din ce in ce mai stransa. 

In aceasta editie telespectatorii vor fi pusi in locul antrenorilor! Cei din fata televizorului vor asculta intrepretarea concurentilor fara sa vada nici macar o secunda cum arata acestia, deoarece vor canta din spatele unei cortine. Pana la finalul piesei nici telespectatori, nici antrenori nu vor avea nicio idee despre concurentul din spatele cortinei, subliniind inca o data ca doar Vocea conteaza. 

Un concurent al carui tata are o cariera solida in domeniul muzical, dar si o concurenta care a descoperit succesul in muzica de curand vor crea momente de exceptie si vor lua decizii surprinzatoare. 

Episodul din aceasta emisiune ne va dezvalui latura sensibila a lui Tudor Chirila, care ne va povesti cum era in liceu si care a fost parcursul vietii lui pana in acest moment, toate acestea pentru a incuraja o concurenta coplesita de emotii. Nu doar Tudor va participa la acest moment incarcat de sensibilitate, ci rand pe rand vor pasi pe scena Marius Moga, Smiley si Loredana pentru a o incuraja. 

Vocea Romaniei este spectacolul ce nu trebuie ratat si la care te poti pune in scaunul antrenorilor din confortul propriei canapele prin descarcarea aplicatiei Fii Antrenor. Creata pentru a pastra interactivitatea pe parcursul intregului sezon, aplicaţia „Fii Antrenor” te provoaca sa intri in atmosfera show-ului. Aplicaţia „Fii Antrenor” powered by Telekom este disponibila gratuit in App Store si Google Play.

Descopera ce decizii vor lua antrenorii, concurentii si cum se va ajunge pana in acel moment, diseara, de la 20:30 in cea mai buna competitie a vocilor, numai la PRO TV!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni