Vesti de la Vocea Romaniei. Cine este noul V reporter de la Vocea Romaniei

Vesti de la Vocea Romaniei. Cine este noul V reporter de la Vocea Romaniei

Asa cum ne-am obisnuit, in fiecare sezon, V reporterul ne ofera informatii in exclusivitate si ne transmite in direct emotiile culiselor. In acest sezon surpriza este cu atat mai mare cu cat reporterul special este Oana Tache, care migreaza de la postul de televiziune MTV, post de televiziune care a consacrat-o, catre PRO TV.

"Vocea Romaniei" revine cu un nou sezon marti, 16 septembrie, de la 20.30, la ProTV!

 

Dupa o lunga cariera in televiziune si radio, Oana Tache face rocada: VJ-ita MTV se transforma in V Reporter la Vocea Romaniei.

 

De la emisiunea Abracadabra (1992- 2001), la scoala Vedetelor (2004 - 2007), la roluri in productii precum "Un Film Simplu", "Doctori de Mame" si "Pariu cu Viata", cu peste 8 ani in care a intors pe toate fetele industria muzicala din Romania dar si pe cea internationala ca VJ MTV, Oana revine cu forte proaspete pe micul ecran.

 

I-a luat la intrebari in exclusivitate pe David Guetta, Moby, Faithless, Katy Perry, Shakira, Tiesto sau Armin van Buuren, iar acum va aduce pe micile ecrane cele mai hot informatii din culisele Vocea Romaniei. In 22 de ani de televiziune, emisiuni LIVE la radio si TV, muzica, blogging, productie TV si marketing, Oana declara despre aceasta colaborare: "Sunt sigura ca voi avea foarte multe de invatat si de la echipa de productie fiind pasionata de fenomenul televiziunii din toate punctele de vedere.  Daca pe fostii concurenti am avut ocazia sa ii intervievez deja pentru MTV, abia astept sa descopar noul val de viitoare staruri- viitori artisti pe care ii vom vedea in videoclipuri la MTV".

 

Pregatita pentru o noua provocare, cea mai longeviva VJ-ita MTV va fi in aceasta toamna colega de platou a lui Pavel Bartos si a antrenorilor Smiley, Moga, Loredana si Tudor Chirila: "Ma bucur ca voi fi alaturi de Bartos si ca impart experienta show-ului in care doar vocea conteaza cu artistii care in timp mi-au devenit prieteni: Loredana, Moga, Smiley si Tudor Chirila".

 

Va intra in camera concurentilor pentru a aduce cele mai calde reactii, emotii si trairi ale acestora in prim plan pentru ca "job-ul" de V Reporter presupune sa fii ochii si urechile publicului in culise, atat in direct la Vocea Romaniei dar si on-line pe vocearomaniei.protv.ro si pe pagina de facebook cu tot ce se intampla in backstage, cu filmulete si poze exclusive, cu emotii si lacrimi de fericire.

 

Daca la inceputul verii modera matinalul - MTV FRESH MORNING LIVE, prezentatoarea declara: "Mi-am dorit foarte mult sa fac parte din echipa Vocea Romaniei! Daca ma intrebai la inceputul anului ce mi-as dori, iti spuneam ca visez la asta. Pe cuvant! Este cel mai impresionant show TV muzical la nivel mondial, iar anul acesta in Romania cu siguranta va bate toate recordurile de audienta!"

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni