• PRO TV
  • Decorul spotului de imagine Vocea României, realizat de echipa de grafică PROTV: "Am generat un întreg oraș 3D"

Decorul spotului de imagine Vocea României, realizat de echipa de grafică PROTV: "Am generat un întreg oraș 3D"

Decorul spotului de imagine Vocea României, realizat de echipa de grafică PROTV: "Am generat un întreg oraș 3D"

Vocea României este, în primul rând, despre voce și despre găsirea celor mai buni concurenți și este și despre lupta antrenorilor pentru a-i convinge pe aceștia să intre în echipele lor.

Competiția e la putere, iar acest lucru este transmis și prin spotul de imagine în care Tudor, Irina, Andra și Smiley conduc propriul ”trib” de super-voci. Fiecare antrenor are o personalitate puternică și este extrem de determinat, aceste aspecte fiind perfect surprinse în promo.

Întregul spot de imagine a fost filmat și produs intern de către echipa de creație PRO TV. Filmările au durat o zi întreagă, decorul venit din viitor a fost în întregime generat 3D de echipă, iar în postproducție s-a lucrat timp de o lună la grafică, sunet și colorizare.

“Întreaga parte de filmare și postproducție pentru promo-ul Vocea României a fost extrem de interesantă. A trebuit să generăm un întreg oraș 3D, mulțimi de oameni, mașini și o arenă mare plină cu mii de fani. Cei patru antrenori sunt un fel de > gata să înceapă lupta pentru cea mai bună voce.



În promo a trebuit să surprindem personalitatea fiecăruia și s-o integrăm alături de ceilalți. Sunt foarte bucuros că am reușit să producem cu totul acest promo intern, iar asta nu s-ar fi putut întâmpla fără o echipă cu totul excepțională, căreia vreau să-i mulțumesc!”
, a spus Vasi Alboiu, Creative Director PRO TV.

Pentru promovarea sezonului 8 Vocea României, echipa de creație PRO TV a continuat conceptul futuristic început în faza de teasing, păstrând în același timp conceptul global de comunicare The Voice. Aceeași lume a viitorului adusă de Vocea României o regăsim și în spotul de imagine. De data aceasta, cei patru antrenori se văd pentru prima dată și își arată că sunt gata de confruntare pentru cele mai bune voci!

Din echipa care a realizat spotul de imagine pentru sezonul 8 Vocea României fac parte: Vasi Alboiu – Creative Director, Mișu Ungureanu - DOP, Florin Dinu – Promo Team Leader, Cosmin Moldovan – Team Leader Graphics, Ioan Maier – Graphic Designer, Rareș Bartoș – Graphic Designer, Mara Moldovan – Graphic Designer, Robert Andrieș – Graphic Designer, Cristina Lică – Graphic Designer, Alexandra Dinu – Line Promo Producer, Ana Maria Toncu – Brand Manager, Mariana Iordache – Keying Chroma Specialist, Mircea Petru - VO & PPS Specialist, Andrei Comsia - Copywriter, Șerban Manta – Finishing Specialist și Allma Somkereki – Senior PR Coordinator.

Din 7 septembrie, de la 20:30, începe cel de-al optulea sezon Vocea României! Spotul de imagine promite o competiție dură într-un cadru cu totul nou, însă dincolo de imagine... doar Vocea contează!

Vocea României – Doar vocea contează!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni