• PRO TV
  • Decizia luata de Alexandra Stan. Hotararea luata de blondina, la un an de la scandalul cu Marcel Prodan

Decizia luata de Alexandra Stan. Hotararea luata de blondina, la un an de la scandalul cu Marcel Prodan

Decizia luata de Alexandra Stan. Hotararea luata de blondina, la un an de la scandalul cu Marcel Prodan

Alexandra Stan a trait o adevarata drama in momentul in care impresarul si iubitul ei, Marcel Prodan, a maltratat-o fizic, in plina strada, in urma cu an.

Scandalul mediatic iscat atunci pe baza acestui subiect i-a adus Alexandrei o pauza in cariera aflata in plin proces de ascensiune, la vremea respectiva, dar artista a revenit cu forte proaspete anul acesta.

Pentru a nu mai avea parte de astfel de incidente, cantareata a luat o decizie care pe multi i-a facut sa ii dea dreptate: Alexandra si-a ales de aceasta data o echipa formata din mai multe femei. Potrivit cancan.ro, cantareata a decis ca in noul ei staff sa nu se gaseasca prea multi barbati, sau cel putin sa nu fie nevoita sa interactioneze cu ei prea mult.

Noul impresar al artistei este o femeie. Alexandra nu merge la niciun eveniment fara noul ei impresar, iar de legatura cu presa se ocupa tot ea. Cea care i-a luat locul lui Marcel Prodan o insoteste pe vedeta peste tot, iar relatia de prietenie dintre ele o ajuta foarte mult pe Alexandra, din punct de vedere al imaginii. 

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni