• Emisiuni
  • Vocea României
  • "De data aceasta va trebui sa luptam!" Ce spune Adrian Despot despre relatia cu antrenorii veterani de la Vocea Romaniei

"De data aceasta va trebui sa luptam!" Ce spune Adrian Despot despre relatia cu antrenorii veterani de la Vocea Romaniei

"De data aceasta va trebui sa luptam!" Ce spune Adrian Despot despre relatia cu antrenorii veterani de la Vocea Romaniei

Liderul trupei Vita de Vie revine in televiziune la Vocea Romaniei, unde va lupta cu Loredana, Smiley si Tudor Chirila pentru cele mai bune voci ale sezonului sapte. Ce spune despre noii lui colegi si aceasta provocare din cariera lui? Afla de la noi!

Ce te-a determinat sa revii in televiziune si cum ai primit propunerea de a fi antrenor la Vocea Romaniei?

Am primit aceasta propunere cu mare bucurie, pentru ca imi place foarte tare proiectul, dar si cu emotie. Sunt convins ca si eu voi avea emotii, dar sunt pregatit sa lucrez cu ele la Vocea Romaniei. Pentru mine, televiziunea a fost si este in continuare un miracol si sunt foarte atasat de ceea ce inseamna ea.

Care ar fi profilul candidatului perfect din echipa Despot?

Ar trebui sa aiba clar in minte intentia lui, de ce se afla la Vocea Romaniei, de ce e pe acea scena. Bineinteles, mi-ar placea sa aiba voce buna, sa aiba personalitate, identitate, pentru ca asta este lucrul pe care mizez eu cel mai tare. Imi place sa identific personalitati si individualitati si sa le ajut sa se dezvolte.

E vreo piesa pe care iti doresti sa o auzi la Auditiile pe nevazute?

Nu sunt foarte sigur ca mi-as dori sa aud vreo piesa de la Vita de Vie. As sfatui concurentii ca atunci cand isi compun momentul pentru auditii, sa-si aleaga o melodie care sa le puna vocea in evidenta, nu una care nu li se potriveste. Nu imi plac interpretarile unu la unu. E important sa-si gaseasca stilul si sa-l duca mai departe.

Cu ce ganduri incepi primul tau sezon la Vocea Romaniei?

Am inceput deja sa ma gandesc la faptul ca este o munca intensa, mai ales ca eu ma implic emotional foarte mult in tot ceea ce fac. Intru in competitie cu ganduri extrem de pasnice, dar si foarte puternice de a castiga. La Vocea Romanieiavem sansa sa lucram cu suflete, cu emotii pure, cu oameni la inceput de drum, care atunci se nasc din punct de vedere artistic.

Ce sfaturi le dai viitorilor concurenti din echipa ta?

Stiu sigur ca o sa am grija sa-i pregatesc atat din punct de vedere vocal, tehnic, cat si emotional, deoarece partea asta este foarte importanta intr-o astfel de competitie si in aceasta meserie. Le voi spune ca momentul lor de traire maxima se desfasoara in cadrul emisiunii si ca trebui sa profite la maximum de acest show, sa dea totul acolo si sa se simta cat pot ei de bine pe scena. Totodata, ei vor trebui sa inteleaga ca un om da randament mai mult sau mai putin, iar un mic esec dintr-o zi nu reprezinta o caracterizare a intregii sale activitati. Pot exista si vor exista si astfel de momente.

Cum crezi ca va fi colaborarea cu ceilalti trei antrenori, Loredana, Smiley si Tudor?

Noi suntem foarte buni prieteni, ne cunoastem de-o viata, dar de data aceasta va trebui sa luptam pentru a ne atrage in echipa vocile cele mai apropiate de patosul nostru sau de posibilitatile noastre de a le duce mai departe. O sa fie lupta! Eu sper sa ne simtim foarte bine in formula asta si nu am niciun dubiu ca la sfarsit vom spune toti ca am avut un sezon frumos.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni