• PRO TV
  • De ce si-a ras Marius Moga barba dupa patru ani. „Mi-a luat ceva sa-mi fac curaj”

De ce si-a ras Marius Moga barba dupa patru ani. „Mi-a luat ceva sa-mi fac curaj”

De ce si-a ras Marius Moga barba dupa patru ani. „Mi-a luat ceva sa-mi fac curaj”

Mariu Moga și-a surprins prietenii și colaboratorii cu un nou look. Antrenorul de la Vocea Romaniei Junior și-a ras barba, după ce patru ani a purtat-o cu mandrie.

Marius Moga a facut anuntul pe retelele sociale, unde a postat și o fotografie în care apare complet schimbat. „M-am transformat într-un Marius mai tanar”, spune el, care marturiseste ca nu i-a fost deloc usor. Din primavara anului 2014, Moga nu si-a mai dat jos barba, insă acum a avut un motiv intemeiat ca sa ia aceasta decizie neasteptata.

„Am filmat videoclipul urmatorului meu single - Ma doare la bass, iar schimbarea de look face parte din scenariul creat de fratele meu, Iulian. Am ascultat de el, mi-am ras barba si m-am transformat intr-un Marius mai tanar. Trebuie sa recunosc ca mi-a luat ceva sa-mi fac curaj, mai ales ca nu mi-am ras barba timp de patru ani”, a spus Marius Moga, pentru protv.ro.


FOTO: Marius si fratele lui, Iulian

Cu Marius Moga va intalniti pe micul ecran la Vocea Romaniei Junior 2018, in curand, la PRO TV. Aceasta editie a adus in fata antrenorilor noi copii talentati, care va vor surprinde cu siguranta cu vocile lor iesite din comun.
 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni