• Emisiuni
  • Vocea României
  • Preselectiile pentru "Vocea Romaniei": vezi unde si cand au loc. Nu te asteptai niciodata ca aceasta vedeta sa vina acolo

Preselectiile pentru "Vocea Romaniei": vezi unde si cand au loc. Nu te asteptai niciodata ca aceasta vedeta sa vina acolo

<span style="color:#f00;">Preselectiile pentru "Vocea Romaniei":</span> vezi unde si cand au loc. Nu te asteptai niciodata ca aceasta vedeta sa vina acolo

Sute de oameni s-au adunat luni in Capitala la preselectiile celui de-al doilea sezon al super show-ului “Vocea Romaniei”. Caravana va pleca prin tara si va ajunge la Iasi pe 18 iunie (Hotel Unirea), la Constanta pe 21 iunie (Hotel Palace), la Timisoara pe 26 iunie (Hotel Continental) si la Cluj pe 29 iunie (Hotel Belvedere).

Fiecare a venit cu convingerea ca are toate atuurile pentru a intoarce cel putin un scaun al celor patru antrenori din cadrul emisiunii de la ProTV. Cei prezenti au asteptat ore bune sansa de a demonstra a ca au tot ce le trebuie pentru a deveni noua “Vocea Romaniei”.
               
Printre cei inscrisi in concurs s-a numarat si David Bryan, fost component al trupei Hotel FM, cei care au reprezentat in 2011 Romania la finala Eurovision de la  Düsseldorf. De asemenea, dintre participanti a mai facut parte si Andreea Olariu, tanara care a reusit sa cucereasca intreaga Italie in cadrul concursului “Io canto”.  Aceasta a venit cu convingerea ca nu doar italienii ii vor aprecia vocea deosebita, ci va reusi sa se bucure de acelasi success si in tara.
             
La preselectiile celui de-al doilea sezon s-au prezentat si de aceasta data oameni de toate varstele. Cel mai in varsta dintre concurenti are 73 de ani, dar este sigur ca asta nu este un impediment pentru a fi numit “Vocea Romaniei”.
          
Bucurestiul a fost primul pe lista oraselor in care vor avea loc preselectii pentru cel de-al doilea sezon al show-ului de la ProTV.

Caravana va pleca prin tara si va ajunge la Iasi pe 18 iunie (Hotel Unirea), la Constanta pe 21 iunie (Hotel Palace), la Timisoara pe 26 iunie (Hotel Continental) si la Cluj pe 29 iunie (Hotel Belvedere).

 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni