"Daca ai fi putut sa-ti alegi o voce, pe a cui ti-ar fi placut sa o ai?" Vedetele Pro Tv raspund!

23 Septembrie 2011, 14:11


	"Daca ai fi putut sa-ti alegi o voce, pe a cui ti-ar fi placut sa o ai?" Vedetele Pro Tv raspund!

Marti, 27 septembrie, de la ora 20.15, Pro Tv difuzeaza prima editie a celui mai nou si inovator show al momentului, “Vocea Romaniei”. Pana sa descopere voci incredibile, puternice, care-ti taie rasuflarea, fanii show-ului de la Pro Tv pot afla la ce voci viseaza vedetele. Astfel, la intrebarea “daca ai fi putut sa-ti alegi o voce, pe a cui ti-ar fi placut sa o ai?”, vedetele Pro Tv au facut alegeri dintre cele mai diferite.

Astfel, daca Amalia Enache, prezentatoarea Stirilor noptii de la Pro Tv, prefera vocea suava a lui Charlotte Gainsbourg, Laura Cosoi se declara o admiratoare a vocii profunde a Ettei James.


La randul ei o iubitoare a muzicii, Jojo, actrita in “Serviciul Roman de Comedie”, marturiseste ca daca ar fi putut, si-ar fi ales vocea puternica a unui solist rock: “Ca voce feminina imi place Anouk, mi-ar fi placut sa am vocea ei atat de puternica.”

Andreea Esca, prezentatoarea Stirilor Pro Tv de la ora 19.00, o admira foarte mult pe Loredana, antrenoare la “Vocea Romaniei”, si spune ca i-ar fi placut sa aiba vocea ei: “Iar daca asta nu s-ar putea, m-as multumi si cu cea a lui Cher”, glumeste Andreea.

Andi Moisescu, realizatorul “Apropo TV”, are preferinte mai clasice, recunoscand ca vocea lui Frank Sinatra este cea care il impresioneaza, in vreme ce Victor Slav viseaza la vocea lui Robbie Williams.

Iar daca Florin Busuioc are preferinte ceva mai personale, declarand ca si-ar fi dorit sa aiba vocea bunicului sau, care a fost unul dintre cei mai mari basi ai Operei din Cluj, Daniel Nitoiu este indecis: “Astazi pe a lui Barry White... Scriu „azi”, pentru ca deseori imi spun  „ce bine ar fi daca as avea si eu o voce ca a lui/ei”.

FULLSCREEN
Vedetele Pro Tv viseaza la voci celebre
  • /

ȘTIRI SIMILARE

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO