• PRO TV
  • Cupluri celebre, voci senzationale, pasiune si emotie la Vocea Romaniei! ASTAZI, de la 20:30, numai la PROTV!

Cupluri celebre, voci senzationale, pasiune si emotie la Vocea Romaniei! ASTAZI, de la 20:30, numai la PROTV!

Cupluri celebre, voci senzationale, pasiune si emotie la Vocea Romaniei! ASTAZI, de la 20:30, numai la PROTV!

Atmosfera devine din ce in ce mai tensionata la Vocea Romaniei, iar concurentii lupta si vinerea aceasta pentru un loc in semifinala. Tudor, Loredana, Smiley si Moga au format inca noua cupluri de duelisti, care vor intra maine in ring si vor face tot posibilul sa demonstreze ca vocea lor merita sa mearga mai departe in competitie.

Antrenorii isi vor ocupa din nou locurile pe scaune si vor privi plini de emotii evolutia concurentilor si momentele de pe scena, pregatite de concurenti sub indrumarea lor. Daca unii dintre ei ii vor surprinde si vor primi numai cuvinte de lauda, altii nu vor reusi sa se ridice la nivelul asteptarilor si vor primi sfaturi utile din partea celor patru, pentru a sti ce trebuie sa faca sa impresioneze.

Telespectatorii vor asista in cea de-a doua zi a duelurilor la un moment plin de pasiune si energie, in care Smiley o va invita pe Loredana la dans si impreuna vor fredona si cateva versuri ale melodiei cantate pe scena. Toti cei patru antrenori vor avea comentarii savuroase si vor pune in scena impreuna cu concurentii momente memorabile, pline de efervescenta, energie si emotie.

Maine, vom vedea cine va reusi sa o impresioneze pe Loredana si sa o determine sa spuna: “N-ati facut un duel, ati facut un duet!”, cu cine se va duela Mihai Rait si daca va iesi castigator, dar si care cuplu de duelisti l-a determinat pe Moga sa afirme: “Tu ai adus originalitate, ea a adus sexiness! Il aleg pe Smiley!”.

Antrenorii vor fi pusi din nou in situatia de a-i alege pe cei mai buni, cu care vor merge in etapa urmatoare a competitiei. Daca dupa antrenamente si repetitii concurentii au ramas la fel, daca au evoluat sau involuat fata de auditiile pe nevazute, cine merge in semifinala, pentru cine se opreste competitia in aceasta etapa si cine va fi salvat ramane de vazut vinerea aceasta, de la 20:30, numai la PROTV! 

Vocea Romaniei – Doar vocea conteaza!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni