• Emisiuni
  • Vocea României
  • Cum aratau in copilarie vedetele din Romania. Ruby, Inna, Sore sau Smiley, aproape de nerecunoscut

Cum aratau in copilarie vedetele din Romania. Ruby, Inna, Sore sau Smiley, aproape de nerecunoscut

Cum aratau in copilarie vedetele din Romania. Ruby, Inna, Sore sau Smiley, aproape de nerecunoscut

Copiii dragalasi de altadata s-au transformat in personajele cele mai mediatizate din showbizul autohton.

Ruby nu mai pastreaza, parca, nimic din trasaturile pe care le avea la 5 ani. Pe atunci, bruneta tatuata era aproape blonda si un pic mai zambitoare. 

Ii stii aproape fiecare centimetru al corpului gratie pictorialelor sexy a caror protagonista a fost, insa iata ce nu stiai, probabil, despre cariera ei. Pe numele real Ana Claudia Grigore, Ruby s-a nascut in Medgidia pe 28 ianuarie, 1989. A absolvit liceul de muzica "Dinu Lipatti", sectia Arta Actorului, dupa care a lucrat in domeniul jurnalismului, fiind redactor la doua reviste

 

Ruby si-a ales numele de scena dupa un cantec al formatiei Kaiser Chiefs. A sustinut primul ei concert intr-un club din Germania, devenind prima interpreta romana care s-a lansat in strainatate. Primul ei disc single, incadrat in genul muzicii de club, "Touch Me" (2010), s-a bucurat de succes in Turcia. In acelasi an, Ruby a lansat cel de-al doilea disc single al sau, "Get High", in colaborare cu cantaretul spaniol Juan Magan. Piesa "Touch Me" a fost nominalizata la premiile britanice Online Music Awards din 2011, la categoria "Best Dance Act".

 

In februarie 2011, Ruby a inceput colaborarile cu HaHaHa Production, lansand piesa "Party Hard". La inceputul anului 2012, a lansat un alt disc single intitulat "Miracle of Love". Piesa a beneficiat si de un videoclip in regia lui Iulian Moga si a intrat in clasamentul national Romanian Top 100, atingand pozitia maxima cu numarul 31. In toamna lui 2012, Ruby a lansat primul disc single in limba romana, "Stinge lumina", produs de Alex Velea si HaHaHa Production.





Nascuta in Bucuresti, cu cateva luni inainte de Revolutie, Antonia Iacobescu s-a mutat de la 5 ani impreuna cu familia in Statele Unite si si-a petrecut o buna parte din copilarie si adolescenta in Utah si Las Vegas, unde a terminat liceul si a facut primii pasi in modelling. A participat la sute de sedinte foto pentru cataloage si a ajuns sa colaboreze cu agentii mari din America, cum ar fi Lenz sau Ford Models.

 

Dupa 13 ani petrecuti in SUA, Antonia s-a intors cu familia in Romania. Aici, l-a intalnit pe Tom Boxer, prin intermediul unui antrenor de fitness care o auzise cantand, impresionandu-i in egala masura cu vocea si frumusetea ei. Din intalnirea dintre Antonia si Tom a luat nastere si primul hit, "Roses on Fire", care a avut un mare succes si peste hotare, fiind difuzat pe posturi de radio si televiziune din tari precum Olanda si Polonia.

 

Un alt hit a fost "Morena" care potrivit barometrelor de masurare a audientelor radio-TV, a devenit "cea mai difuzata piesa romaneasca a momentului" in luna februarie a anului 2010. Dupa doua luni si jumatate de la prima difuzare, "Morena" a reusit sa urce in clasamentele muzicale. Au urmat catece precum "Shake It Mamma" si "Hit'em Up Girl".



Elena Alexandra Apostoleanu, aka Inna, s-a nascut in 1986 in Mangalia si s-a ales cu numele de scena de la bunicul ei, care o alinta astfel cand era mica. 

 

A inceput sa colaboreze cu echipa de producatori Play&Win in 2008, an in care a fost lansat si primul sau disc single, "Hot", piesa ce a ajuns pe primul loc in clasamentele radio din Romania, Bulgaria, Polonia, Rusia, Ungaria, Turcia si Grecia.

 

De pe albumul sau de debut, "Hot" (2009), Inna a lansat alte patru discuri single, "Love", "Déjà Vu", "Amazing" si "10 minutes", toate acestea castigand pozitii fruntase in clasamentele de specialitate din Europa. Pe 15 aprilie 2009, cantareata a semnat un contract de management cu una dintre cele mai importante case de inregistrari din America, Ultra Records. Prin semnarea acestui acord, compania se angaja sa promoveze materialele discografice ale cantaretei in SUA, Regatul Unit si Canada. Ulterior, interpreta a castigat patru trofee la gala premiilor Romanian Music Awards 2009.

 

In aprilie 2009, "Hot" a fost nominalizat la categoria "Cea mai buna melodie internationala" in cadrul ceremoniei Premiilor Eska. In toamna anului 2009, Inna obtinea un trofeu la premiile MTV Europe Music Awards, la categoria "Cel mai bun interpret roman".

 

Daca Antonia, de exemplu, era una dintre cele mai admirate fete din scoala, Inna s-a transformat total. Bruneta nu era tocmai "Miss Boboc" in liceu, dar a reusit sa devina din "ratusca cea urata" o femeie admirata de milioane de barbati din lumea intreaga.



 

Smiley: Andrei Tiberiu Maria s-a nascut pe data de 27 iulie 1983 in Pitesti, judetul Arges. Intr-un interviu, acesta declara ca in copilarie era un baietel agitat, care nu putea sta locului o clipa. Totul a decurs normal pana la varsta de 10 ani, cand placerea lui Andrei de a asculta muzica s-a transformat in placerea de a canta.

 

In anul 2001, CRBL avea sa-i propuna lui Andrei sa faca parte din trupa Simplu. Ca membru al formatiei, Andrei a fost nevoit sa invete si sa danseze. Pentru ca era intotdeauna binedispus si ii inveselea pe cei din jurul sau, Andrei a primit porecla de Smiley, pe care o foloseste in prezent ca nume de scena.

 

Succesul ca artist pop, i-a deschis drumul spre dezvoltarea talentului de producator. A inceput sa colaboreze cu numerosi artisti romani, iar in 2009 Smiley si-a fondat propria casa de productie, HaHaHa Production.



 

Sore Mihalache si-a inceput cariera muzicala de mica. La 10 ani o imita pe Natalia Oreiro, iar la 11 ani facea parte din trupa Dolly si canta melodii ca "Tarzan" sau "Draga Johnny". A fost remarcata de producatorii de la Play&Win care au format trupa Crazy Win si in 2009 a lansat piesa "Beautiful Lover". Din septembrie 2011, Sore o interpreteaza pe Sara Nastase in serialul "Pariu cu viata" de la ProTV.





Vezi in GALERIA FOTO de mai jos si alte imagini cu vedete de la noi, in copilarie:

Andi Moisescu
Andreea Esca
Loredana
Nicoleta Luciu
Alex Velea
Marius Moga
Catalin Maruta
Andra
Connect-R

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni