Copii cu voci extraordinare au venit la preselectiile Vocea Romaniei Junior la Brasov!

Copii cu voci extraordinare au venit la preselectiile Vocea Romaniei Junior la Brasov!

Preselectiile Vocea Romaniei Junior au inceput la Brasov, unde copiii cu varste cuprinse intre 7 si 14 ani, insotiti de parinti, au venit sa demonstreze ca au calitati vocale remarcabile.

Micutii au ales sa cante melodii in limba romana, dar si piese internationale, si, chiar daca au avut foarte mari emotii, au aratat ca sunt pregatiti sa urce pe scena si sa devina adevarati artisti.

Unii dintre ei au inceput sa cante din joaca, pentru altii totul a inceput acum ani buni, iar altii deja studiaza muzica, insa toti au in comun visul de a ajunge celebri si de a-i cuceri pe toti romanii cu melodiile cantate de ei.

Pe cat de mici sunt concurentii primului sezon Vocea Romaniei Junior, pe atat de talentati sunt, avand dorinte marete, care nu sunt departe de a deveni realitate. Copiii care au venit ieri la auditii, din Brasov sau localitati limitrofe, au aratat ca au carisma, ca sunt dezinvolti si pregatiti sa isi faca vocile cunoscute de o tara intreaga.

Preselectiile Vocea Romaniei Junior continua sambata viitoare la Timisoara, la hotel Continental, incepand cu ora 09:00, unde copiii sunt asteptati sa demonstreze ca muzica este marea lor pasiune si ca vocile lor pot intoarce scaunele antrenorilor.

Arata-le tuturor ca vocea este cel mai important atu al tau, inscrie-te pe vocearomaniei.protv.ro si vino la auditii, impresioneaza si fii cel care ajunge pe scena vocilor in primul sezon Vocea Romaniei Junior!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni