• Emisiuni
  • Vocea României
  • Concurentul care l-a lasat pe Moga cu ochii in lacrimi. "Ai declansat o revolutie la 'Vocea Romaniei'. Nu-mi gasesc cuvintele"

Concurentul care l-a lasat pe Moga cu ochii in lacrimi. "Ai declansat o revolutie la 'Vocea Romaniei'. Nu-mi gasesc cuvintele"

Concurentul care l-a lasat pe Moga cu ochii in lacrimi. "Ai declansat o revolutie la 'Vocea Romaniei'. Nu-mi gasesc cuvintele"

"Vocea Romaniei" se aude in fiecare sambata seara, de la 20.30, la ProTV.

Florin Mandru le-a facut o surpriza extraordinara celor trei antrenori care au intors scaunele. Lori, Moga si Brenciu au ramas fara cuvinte cand l-au vazut pe concurentul care a venit la ”Vocea Romaniei", chiar daca este obligat sa se deplaseze intr-un scaun cu rotile.

Florin a marturisit ca a ramas imobilizat in scaun in 1993, in urma unui accident de alpinism care l-a lasat cu coloana fracturata. El nu a lasat insa acest lucru sa-l opreasca de la a-si testa potentialul in muzica in fata celor patru antrenori.

“Tu realizezi ca ai facut o revolutie venind aici? “ i-a spus Brenciu, iar Moga s-a declarat profund impresionat: “Imi place emotia din vocea ta, nu-mi gasesc cuvintele”.

“Ai o voce superba si un timbru special, gutural, barbatesc, sexy. Cred ca faptul ca ai venit aici e un exemplu pentru toti cei care care n-au avut curajul sa vina la Vocea Romaniei”, i-a spus Lori noului sau concurent, care a ales-o pe diva si datorita faptului ca este nascuta exact in aceeasi zi si in acelasi an ca si sotia sa.

 

"Vocea Romaniei" este integral aici

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni