• PRO TV
  • Concurenții Vocea României, despre emoția competiției. ”Nu am mai trăit așa ceva până acum”

Concurenții Vocea României, despre emoția competiției. ”Nu am mai trăit așa ceva până acum”

Concurenții Vocea României, despre emoția competiției. ”Nu am mai trăit așa ceva până acum”

Evelina Găvan, Mihai Meiroș, Geanina Militaru și Florian Popa sunt doar câțiva dintre concurenții care, vineri seară, au intrat în ringul ”Vocea României”, încărcați de emoție în fața unei noi probe eliminatorii, după ce au trecut de audițiile pe nevăzute.  



Evelina Găvan – ”Am venit să mă bucur de moment”

Evelina Găvan este medic neurolog, din Brașov, însă pasiunea vieții ei este muzica. Timp de 10 ani, a luat cursuri de pian, a cântat la câteva evenimente de caritate din localitate, iar în prezent, cântă doar la karaoke. A venit la Vocea României pentru a se bucura de o experiență nouă, iar acum face parte din echipa lui Smiley. 

”Când am ajuns pe platourile de filmare, am avut parte de o experiență incredibilă, ținând cont de faptul că, până acum, nu am mai cântat pe o scenă atât de mare și nu am participat la un concurs de genul acesta. Am venit să mă bucur de moment, de a trăi piesa și de a transmite ceea ce voiam să transmit. Nu am mai trăit așa ceva până acum și chiar a fost un moment foarte frumos. Atât de frumos încât, atunci când s-a terminat, am avut impresia că visam. Până m-am trezit, se și terminase”. 

Mihai Meiroș –  ”Am trecut de pragul de care îmi era cel mai frică”

Mihai are 31 de ani, este din București și, în prezent, este MC la evenimente și solist vocal. Acesta a mai ajuns în etapa audițiilor pe nevăzute și în sezonul 5, dar nu a reușit să întoarcă niciun scaun. Încurajat de soția sa, atrenor de dansuri sportive, și de băiețelul de trei ani, Mihai a mai făcut o încercare. De data aceasta, a ajuns în echipa lui Tudor Chirilă, iar emoțiile sunt foarte mari pentru următoarea etapă sunt foarte mari. 

”Vreau mai mult. Adică, dacă am trecut de pragul acela de care îmi era cel mai frică. E greu. Acum, dacă tot am trecut de pragul acesta, pot mai mult. Și de ce să nu-mi demonstrez mie. Trebuie să-mi demonstrez că pot mai mult. Nu știu cum să vă spun. E groasă treaba, în cuvintele mele. Vreau mai mult”.

Geanina Militaru – ”Experiența m-a învățat să-mi controlez emoțiile”

La 15 ani, Geanina a făcut parte din trupa ETNIC, apoi și-a continuat pasiunea pentru muzică cântând alături de trupe precum UP26, The Quality Band sau  Geambasu Band. La ora actuală, locuiește atât în Franța, cât și în Marea Britanie și câștigă bani cântând la metrou, experiență care a ajutat-o să-și controleze emoțiile și să le canalizeze în mod productiv. Spune cu mândrie și fără regret că nu contează unde și cum faci artă, dar că i-ar plăcea să revină în țară pentru a se reconecta cu industria muzicală din România. 

La Vocea României, a venit pentru prima oară anul acesta și l-a ales pe Smiley drept antrenor. 

”Este un avantaj că eu cânt la Paris, la metrou, în fața oamenilor și, într-adevăr, am scăpat de inhibiții, de emoții, cu toate că în fiecare zi am emoții. Da, este un avantaj. Ești un pic mai relaxat, un pic mai focusat. Știi ce ai de făcut. Mă bucur de moment. Pe mine experiența m-a învățat să fiu mai cerebrală în a-mi controla emoțiile”.

Florian Popa – ”Mi-am făcut o cruce mare și totul a fost OK”

Florian are 28 de ani și este preot ortodox în Constanța. A moștenit talentul de la părinții săi - tatăl său a avut o formație în tinerețe, iar mama făcea parte din corul bisericii. S-a apucat de cântat de mic, la Sulina, în corul bisericii, și dintotdeauna a știut că aceasta este vocația lui. 

Din 2011, alături de corala Armonia, a început adevărata lui experiență în domeniul muzical. Acum, a intrat în echipa Andrei și crede că, datorită credinței sale, a reușit să-și înfrângă emoțiile și să impresioneze jurații. 

”Dumnezeu, cu siguranță, m-a ajutat la blind-uri, pentru că aveam atâtea emoții. Și, înainte să intru, eu am zic că nu fac nimic. Și mi-am făcut o cruce mare și o rugăciune în gând și a fost totul OK. Mai bine decât m-aș fi așteptat vreodată”. 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni