• Emisiuni
  • Vocea României
  • Concurenții luptă cu toate armele în ultima rundă de knockout-uri de la Vocea României

Concurenții luptă cu toate armele în ultima rundă de knockout-uri de la Vocea României

Concurenții luptă cu toate armele în ultima rundă de knockout-uri de la Vocea României

În această seară, la Vocea României vor avea loc ultimele confruntări din etapa knockout-urilor.

Antrenorii sunt deciși să impresioneze prin melodiile pe care le-au ales și prin interpretările pe care le-au pregătit alături de concurenții lor. Cine va reuși să se salveze și să meargă mai departe în lupta pentru marele premiu, aflăm de la ora 20:30. 

Repetițiile nu au fost deloc ușoare pentru această etapă a competiției, iar antrenorii le-au cerut elevilor să dea tot ce au mai bun pentru a demonstra că merită o nouă șansă. În timp ce Irina va admite că a fost surprinsă încă de la primele acorduri interpretate de una dintre fetele din echipa ei: ”Eram la repetiții și toată lumea a avut piele de găină. E nativ ceea ce face ea”, Horia va spune că nu simte că toți concurenții se pregătesc la fel de mult: ”Parcă nu vor să treacă mai departe, nu vor aplauze”.

Cei patru antrenori intră în luptă cu așteptări foarte mari, iar comentariile acestora vor fi foarte sincere după fiecare moment de pe scenă. La finalul uneia dintre jurizări, după ce va asculta argumentarea colegului ei, Irina va spune: ”Smiley e foarte imprevizibil. Putea să fie mai dulce”. Pe de altă parte, Tudor se va bucura de comentariile făcute de Horia Brenciu și va recunoaște: ”Îmi place acest discurs!”.
 

Vezi și: Vocea României 2019 - a treia rundă de knockout-uri: Lisa Calotă, Oana & Răzvan Ailoae, Otilia Gogu

Cum Horia încă nu și-a folosit butonul pentru a salva pe cineva, unul dintre concurenții eliminați în această seară va interpreta una dintre piesele lui pentru a-l convinge că merită să meargă mai departe și-l va face să exclame: ”Așa arme nu s-au folosit”. Dacă va reuși să-l impresioneze pe antrenor și să fie salvată sau se va opri în această etapă a compeției, aflăm în această seară. 

Astăzi, de la 20:30, vom avea parte de o seară plină de tensiune și de reacții neașteptate, în ultima ediție de knockout-uri de la Vocea României!

Vocea României – Doar vocea contează!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni